Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΥποψηφιότητα της Γεωργίας Τσάτσου για το Διοικητικό Συμβούλιο του HAPCO

Υποψηφιότητα της Γεωργίας Τσάτσου για το Διοικητικό Συμβούλιο του HAPCO

Η κα Γεωργία Τσάτσου, ιδιοκτήτρια της εταιρείας ERASMUS Conferences, Tours & Travel SA, ανακοίνωσε την υποψηφιότητά της για τη συμμετοχή της στο Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Ελλήνων Επαγγελματιών Οργανωτών Συνεδρίων […]

Η κα Γεωργία Τσάτσου, ιδιοκτήτρια της εταιρείας ERASMUS Conferences, Tours & Travel SA, ανακοίνωσε την υποψηφιότητά της για τη συμμετοχή της στο Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Ελλήνων Επαγγελματιών Οργανωτών Συνεδρίων – HAPCO (Hellenic Association of Professional Congress Organizers). “Μετά από σαράντα χρόνια δραστηριότητας στον τουρισμό και είκοσι από αυτά συγκεκριμένα στο συνεδριακό τουρισμό, εξακολουθώ να πιστεύω ότι η ειλικρίνεια, η συνέπεια και ο επαγγελματισμός είναι τα συστατικά στοιχεία μίας επιτυχημένης πορείας”, αναφέρει. “Ο συνεδριακός τουρισμός παρουσιάζει μια αυξανόμενη δυναμική παγκοσμίως και οφείλει να συνεχίζει να συμβάλλει στην ανάδειξη της Ελλάδας σε ασφαλή και δημοφιλή προορισμό στην παγκόσμια αγορά του τουρισμού”.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024