Ο Όμιλος εταιριών Louis και η θυγατρική εταιρία Louis Catering ανακοίνωσαν πως μετά από συμφωνία (Franchise Agreement) με τη γαλλική εταιρία Groupe Flo S.A έχουν αποκτήσει την αποκλειστική δικαιόχρηση της […]
Ο Όμιλος εταιριών
Στόχος της Louis Catering είναι να αναπτύξει την αλυσίδα εστιατορίων Hippopotamus στις δύο χώρες και να προσφέρει με την ίδια επιτυχία τις μοναδικές γεύσεις των Hippopotamus όπως στη Γαλλία.
Τα εστιατόρια Hippopotamus είναι γνωστά στο χώρο του ποιοτικού φαγητού από το 1968. Αριθμούν σήμερα 69 εστιατόρια ανά τον κόσμο, έχοντα ως βάση τους την υψηλότατη ποιότητα του φαγητού. Τα γευστικότατα εδέσματα, το υψηλότατο επίπεδο ποιότητας, η προσεγμένη εμφάνιση του κάθε πιάτου, όπως και το ευχάριστο περιβάλλον καθιέρωσαν τα εστιατόρια Hippopotamus σαν τρόπο ζωής.
Μέσα σε ένα οικείο και φιλικό περιβάλλον, ο καθένας μπορεί να απολαύσει την πλούσια ποικιλία φαγητών φτιαγμένα με αγνά υλικά, αρχίζοντας από μια ατελείωτη εκλογή ορεκτικών, συνεχίζοντας με τα ποιο διαλεχτά κρέατα σχάρας και τελειώνοντας με ασύγκριτους πειρασμούς γλυκών.
Μη ξεχνώντας τους μικρούς τους φίλους τα Hippopotamus προσφέρουν παιχνίδι και φαγητό ειδικά για τις δικές τους ορέξεις.
Φωτό: από αριστερά ο κ. Jean-Paul Brayer (Managing Director) και ο κ. Ιάσωνας Περίδος (Αντιπρόεδρος και Πρώτος Εκτελεστικός Διευθυντής Τουριστικών Γραφείων Λούης) κατά την υπογραφή της συμφωνίας.
Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.