Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΑνοιχτές οι πόρτες του ανακαινισμένου Amalia Nafplia

Ανοιχτές οι πόρτες του ανακαινισμένου Amalia Nafplia

Κατόπιν ολοκληρωτικής ανακαίνισης, το ξενοδοχείο Amalia Nafplia άνοιξε τις πόρτες στους επισκέπτες του Ναυπλίου στις 5 Μαρτίου, 2008. Πρόκειται για ένα ξενοδοχείο πέντε αστέρων με πολυτελείς χώρους και υπηρεσίες. Χτισμένοστην […]

Κατόπιν ολοκληρωτικής ανακαίνισης, το ξενοδοχείο Amalia Nafplia άνοιξε τις πόρτες στους επισκέπτες του Ναυπλίου στις 5 Μαρτίου, 2008. Πρόκειται για ένα ξενοδοχείο πέντε αστέρων με πολυτελείς χώρους και υπηρεσίες. Χτισμένο<...>στην είσοδο της πόλης, το πανέμορφο νεοκλασικό κτίριο υποδέχεται τους λάτρεις της πόλης σε νέους, πλήρως ανακαινισμένους χώρους.

Στην είσοδό του ξενοδοχείου υπάρχει ένα ευρύχωρο και άνετο lobby που το λούζει το φως. Αναπαυτικοί καναπέδες, ζεστές γωνιές με ιδιαίτερες λεπτομέρειες και στο κέντρο ένα μοναδικό αίθριο χαρίζουν ώρες χαλάρωσης στους επισκέπτες λίγο πριν την εξόρμησή τους στην πόλη του Ναυπλίου. Τα 172 δωμάτια και σουίτες προσφέρουν άπλετη θέα στο Παλαμήδι, την θάλασσα ή τους εκπληκτικούς κήπους με τους φοίνικες και τα ανθισμένα λουλούδια.

Μοναδικές γευστικές εμπειρίες περιμένουν τους επισκέπτες στα δύο εστιατόρια του ξενοδοχείου, ενώ στο μπαρ μπορούν να απολαύσουν το ποτό τους. Ο χώρος της πισίνας αποτελεί το ιδανικό σημείο χαλάρωσης με τη συνοδεία ενός ελαφρύ σνακ, ενός απολαυστικού καφέ ή ποτού και για τους λίγο πιο απαιτητικούς η γωνιά του barbeque τους βάζει σε γευστικούς πειρασμούς.

Οι αίθουσες συνεδρίων στο ισόγειο του κτιρίου διαθέτουν φυσικό φως και μπορούν να φιλοξενήσουν από μικρές συναντήσεις έως συνέδρια των 400 ατόμων. Ο αίθριος χώρος με τους καταπράσινους κήπους αποτελεί το ιδανικό σκηνικό για πάσης φύσεως κοινωνικές εκδηλώσεις με δυνατότητα φιλοξενίας έως 800 άτομα, καθώς επίσης και ο χώρος γύρω από την πισίνα, που μπορεί να εξυπηρετήσει έως 400 άτομα.

Η συνολική επένδυση της ανακαίνισης ξεπέρασε τα 6 εκατ. ευρώ. Ο κ. Κωνσταντίνος Κουλουβάτος, Πρόεδρος του ξενοδοχειακού ομίλου Αμαλία δήλωσε σχετικά: “Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι για το αποτέλεσμα αυτής της ανακαίνισης. Πρόκειται για μια σειρά ριζικών αλλαγών που πραγματοποιούμε στα ξενοδοχεία μας, που ξεκίνησε με το Amalia Hotel Athens στο Σύνταγμα, συνεχίστηκε στους Δελφούς και ακολουθούν τώρα τα υπόλοιπα ξενοδοχεία του Ομίλου μας. Το Ναύπλιο αποτελεί για τους περισσότερους Έλληνες έναν ιδανικό προορισμό και θα ήταν χαρά μας να τους υποδεχθούμε στο νέο μας ξενοδοχείο”.

Ο ξενοδοχειακός Όμιλος Αμαλία διαθέτει έξι ξενοδοχεία στα μεγαλύτερα πολιτιστικά κέντρα της Ελλάδας (Αθήνα, Ναύπλιο, Ολυμπία, Δελφοί, Καλαμπάκα και Πρέβεζα) με εμπειρία στην ελληνική φιλοξενία άνω των 45 ετών.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024