Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΔιάκριση για το ξενοδοχείο Holiday Inn Thessaloniki
Qality Excellence Awards 2010

Διάκριση για το ξενοδοχείο Holiday Inn Thessaloniki

Το Holiday Inn Thessaloniki είναι ένα από τα 59 ξενοδοχεία που βραβεύτηκαν από την Intercontinental Hotels Group με το βραβείο “Quality Excellence Award 2010”, μεταξύ 900 συνολικά ξενοδοχείων που διαθέτει […]

Το Holiday Inn Thessaloniki είναι ένα από τα 59 ξενοδοχεία που βραβεύτηκαν από την Intercontinental Hotels Group με το βραβείο<...> “Quality Excellence Award 2010”, μεταξύ 900 συνολικά ξενοδοχείων που διαθέτει ο μεγαλύτερος διεθνής ξενοδοχειακός όμιλος στην περιοχή της Ευρώπης, Μέσης Ανατολής και Αφρικής.

Το “Quality Excellence Award 2010” επιβραβεύει τα ξενοδοχεία εκείνα που πέτυχαν αξιοσημείωτες επιδόσεις. Η συστηματική μέτρηση των επιδόσεων του κάθε ξενοδοχείου, γίνεται από την Intercontinental Hotels Group. Η βαθμολογία προκύπτει, αφενός από την αξιολόγηση της τήρησης όλων των υψηλών προδιαγραφών που θέτει η ξενοδοχειακή αλυσίδα και αφετέρου από τη συλλογή και αξιολόγηση στοιχείων με ερωτηματολόγια που συμπληρώνονται από τους πελάτες κατά τη διαμονή τους. Το “Quality Excellence Award 2010” απονεμήθηκε στα ξενοδοχεία εκείνα που κατάφεραν να βρίσκονται μέσα στο 7% της υψηλότερης βαθμολογίας. Το Holiday Inn Thessaloniki με την υψηλή βαθμολογία που συγκέντρωσε για το έτος 2010, κατέκτησε το πολύ σημαντικό αυτό βραβείο που απονέμει κάθε χρόνο η “Intercontinental Hotels Group”. Αξίζει να σημειωθεί ότι το Holiday Inn Thessaloniki έλαβε και άλλες τιμητικές διακρίσεις, καθώς έχει βραβευτεί ήδη, άλλες τρεις φορές με τα σημαντικότερα βραβεία του διεθνή ξενοδοχειακού ομίλου.

O πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας κ. Αριστοτέλης Θωμόπουλος, ανέφερε σχετικά με την παραλαβή του βραβείου: “Με ικανοποίηση σας ανακοινώνω τη βράβευση του Holiday Inn Thessaloniki με το `Quality Excellence Award 2010`. Είναι μεγάλη χαρά και μέγιστη ηθική ικανοποίηση για όλους εμάς στο Holiday Inn Thessaloniki, η κατάκτηση αυτής της διάκρισης. Η συστηματική προσπάθεια όλων μας και η προσήλωσή μας στην παροχή ποιοτικών υπηρεσιών, έφεραν το Holiday Inn Thessaloniki να ξεχωρίζει σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική μεταξύ όλων των ξενοδοχείων που διαθέτει ή ελέγχει ο διεθνής ξενοδοχειακός όμιλος Intercontinental Hotels Group στη συγκεκριμένη περιοχή. Η προσπάθειά μας σΆαυτήν την κατεύθυνση θα είναι συνεχής, ώστε να διατηρήσουμε την αξιοσημείωτη επίδοσή μας και να προσφέρουμε πάντα στους πελάτες μας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας που θα υπερβαίνουν τις προσδοκίες τους. Ευχαριστώ το προσωπικό του ξενοδοχείου για τη συμβολή του σΆαυτήν την τόσο σπουδαία διάκριση και ευελπιστώ να αποσπάσουμε κι άλλες τιμητικές διακρίσεις στο μέλλον”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024