Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΝέο ξενοδοχείο με θαλασσοθεραπεία στα Χανιά

Νέο ξενοδοχείο με θαλασσοθεραπεία στα Χανιά

Ένα νέο ξενοδοχειακό συγκρότημα με δυνατότητες θαλασσοθεραπείας θα ξεκινήσει να λειτουργεί τον Ιούνιο του 2002, στο Ακρωτήρι Χανίων. Το όνομα της νέας μονάδας θα είναι Perle Resort Hotel & Perle […]

Ένα νέο ξενοδοχειακό συγκρότημα με δυνατότητες θαλασσοθεραπείας θα ξεκινήσει να λειτουργεί τον Ιούνιο του 2002, στο Ακρωτήρι Χανίων<...>. Το όνομα της νέας μονάδας θα είναι Perle<.> Resort Hotel & Perle Roi Health spa Marine της CUREHOTELS AE.

Στην τελετή της παρουσίασης της μονάδας που έγινε πρόσφατα στα Χανιά ο διευθυντής των τεχνικών έργων κ. Μανώλης Μανωλάκης ανέφερε μεταξύ άλλων: "Το κέντρο θαλασσοθεραπείας, το μεγαλύτερο αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα, θα πλαισιώνεται από ειδικευμένους επιστήμονες και προσωπικό ικανό να προσφέρει τις υπηρεσίες του στους κατάλληλα διαμορφωμένους χώρους του. Πιστεύουμε ότι η συνεργασία με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς θα οδηγήσει σε αμοιβαίου και γενικού οφέλους αποτελέσματα".

Ο επιστημονικός σύμβουλος της εταιρίας καθηγητής Γιάννης Σιατίτσας μίλησε για την θαλασσοθεραπεία λέγοντας ότι: "Το νερό είναι ωφελιμότατο και στην πρόληψη και στην αποκατάσταση. Αλλά απαιτεί εγκαταστάσεις υψηλού κόστους και εξόχως δαπανηρές υπηρεσίες που δεν είναι διανοητό να υπάρχουν και να παρέχονται κατ' οίκον. Η υγεία είναι υπέρτατο αγαθό και της αξίζει η πολυτελέστερη θεραπεία".

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024