Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΔυναμικά ξεκινά την πορεία του στον ΕΟΤ ο νέος πρόεδρος

Δυναμικά ξεκινά την πορεία του στον ΕΟΤ ο νέος πρόεδρος

Ο νέος πρόεδρος του ΕΟΤ κ. Γιάννης Πατέλλης ζητεί την συνδρομή των Ελλήνων Ευρωβουλευτών για την προβολή του εγχώριου τουριστικού προϊόντος. Ο κ. Πατέλλης απέστειλε πρόσκληση προς τον πρόεδρος της […]

Ο νέος πρόεδρος του ΕΟΤ κ. Γιάννης Πατέλλης ζητεί την συνδρομή των Ελλήνων Ευρωβουλευτών για την προβολή του εγχώριου τουριστικού προϊόντος<...>. Ο κ. Πατέλλης απέστειλε πρόσκληση προς τον πρόεδρος της περιφερειακής πολιτικής Μεταφορών και Τουρισμού του Ευρωκοινοβουλίου κ. Κωνσταντίνο Χατζηδάκη, με την οποία ζητεί συνάντηση προκειμένου να συζητηθούν τρόποι που θα συμβάλουν στην ενίσχυση της προβολής του ελληνικού τουρισμού.

Ο κ. Πατέλλης στην επιστολή του επισημαίνει ότι οι Έλληνες Ευρωβουλευτές, με την ιδιότητα τους και στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων που έχουν μπορούν να γίνουν 'πρέσβεις' του ελληνικού τουρισμού στην Ευρωπαϊκή Ένωση και να συμβάλουν στην γενικότερη προσπάθεια της προβολής του ελληνικού τουρισμού.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024