Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΝέος Γενικός Διευθυντής στο Hilton Αθηνών

Νέος Γενικός Διευθυντής στο Hilton Αθηνών

Καθήκοντα Γενικού Διευθυντή ανέλαβε στο Hilton Αθηνών, σύμφωνα με χτεσινή ανακοίνωση της εταιρίας, ο κ. Bart van de Winkel, μετά την αποχώρησητου κ. Gianni Riatsch. Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Bart […]

Καθήκοντα Γενικού Διευθυντή ανέλαβε στο Hilton Αθηνών, σύμφωνα με χτεσινή ανακοίνωση της εταιρίας, ο κ. Bart van de Winkel, μετά την αποχώρηση<...>του κ. Gianni Riatsch. Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Bart van de Winkel αναλαμβάνει καθήκοντα νέου Γενικού Διευθυντή στο Hilton Αθηνών, ύστερα από 3 χρόνια όπου κατείχε τη θέση του Vice President of Food & Beverage στο Hilton International UK & Ireland.

Ο νέος Γενικός Διευθυντής ξεκίνησε τη σταδιοδρομία του στο πασίγνωστο Hilton στο Park Lane του Λονδίνου ως Food & Beverage Control Clerk. Στη συνέχεια, ο Bart διεύρυνε την καριέρα του κατέχοντας πολλές θέσεις σε Hilton σε όλο τον κόσμο, όπως στην Αγγλία (στο London Hilton στο Park Lane, καθώς και στο Kensington Hilton), στην Ουγγαρία (Hilton Βουδαπέστης), στην Κύπρο (Hilton Κύπρου), στην Τουρκία (Hilton Σμύρνης), στο Βέλγιο (Hilton Βρυξελλών), στην Ολλανδία (Hilton Αεροδρομίου `Αμστερνταμ), καθώς και στο Hilton Αθηνών, όπου κατείχε τη θέση του Γενικού Διευθυντή από το 1996 έως και το 1998. Ο Bart είναι παντρεμένος με την Ελληνοκύπρια Κλεοπάτρα και έχει τρία παιδιά, τον Nils 13, το Φοίβο 14 και την Annelyne 18 ετών.

Ενθουσιασμένος που του δίνεται η ευκαιρία να επιστρέψει στην Ελλάδα, ο κ. Bart van de Winkel αναλαμβάνει τα νέα του καθήκοντα με στόχο να οδηγήσει με επιτυχία το Hilton Αθηνών στην Μετά Ολυμπιακή περίοδο, ενώ η ομάδα του Hilton Αθηνών καλωσόρισε τον κ. Bart van de Winkel και την οικογένεια του στο ξενοδοχείο και στην Ελλάδα, ευχόμενη παράλληλα στον αποχωρίζαντα Γενικό Διευθυντή, κ. Gianni Riatsch κάθε επιτυχία στα μελλοντικά του σχέδια.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΝέος γενικός διευθυντής στο Hilton Αθηνών

Νέος Γενικός Διευθυντής στο Hilton Αθηνών

Το Hilton Αθηνών ανακοίνωσε την ανάληψη των καθηκόντων του νέου Γενικού Διευθυντή του Ξενοδοχείου, κ. Giovanni Riatsch, μετά τη μετάθεση του κ. Peter Van der Vliet στο Hilton Βρυξελλών. Ο […]

Το Hilton Αθηνών ανακοίνωσε την ανάληψη των καθηκόντων του νέου Γενικού Διευθυντή του Ξενοδοχείου,<...> κ. Giovanni Riatsch, μετά τη μετάθεση του κ. Peter Van der Vliet στο Hilton Βρυξελλών.

Ο Peter Van der Vliet, ύστερα από 7 χρόνια στη θέση του Αντιπροέδρου για την περιοχή της Μεσογείου και του Γενικού Διευθυντή του Hilton Αθηνών, μετακινείται στις Βρυξέλλες, όπου θα διατελέσει Αντιπρόεδρος στην περιοχή Βελγίου, Ολλανδίας και Λουξεμβούργου και Γενικός Διευθυντής του Hilton Βρυξελλών. Ο Peter Van der Vliet έχει εμπειρία 39 χρόνων στον τομέα του Ξενοδοχειακού Τουρισμού και η θητεία του στην αλυσίδα Hilton έχει ξεκινήσει από το 1964.

Ο Giovanni (Gianni) Riatsch αναλαμβάνει καθήκοντα Γενικού Διευθυντή του Hilton Αθηνών ύστερα από 3 χρόνια όπου κατείχε τη θέση του Γενικού Διευθυντή του πασίγνωστου Hilton του Λονδίνου στην περιοχή Park Lane. Ο νέος Γενικός Διευθυντής ξεκίνησε τη σταδιοδρομία του στο Hilton του Παρισιού ως εκπαιδευόμενος στο Τμήμα Διοίκησης. Στη συνέχεια, ο Gianni αναχώρησε από το Hilton για να συνεχίσει την πολυετή καριέρα του σε άλλα μέρη του κόσμου. Έχει εργαστεί σε διαφορετικές θέσεις ανά τον κόσμο και σε εξωτικούς προορισμούς μεταξύ των οποίων στις Γαλλικές Δυτικές Ινδίες, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, στη Σενεγάλη, στη Χιλή, καθώς και στο Ξενοδοχείο Meridien των Αθηνών. Η νέα χιλιετία βρήκε τον Riatsch στη Φλωρεντία της Ιταλίας, όπου διετέλεσε Γενικός Διευθυντής του Ομίλου των Ξενοδοχείων Excelsior και Grand Hotels.

Την ομάδα του Gianni Riatsch θα πλαισιώσει ο Υποδιευθυντής κ. Robert Krygsman, ο οποίος προστέθηκε πρόσφατα στο ανθρώπινο δυναμικό του Hilton Αθηνών, προερχόμενος από το Hilton του Βουκουρεστίου, όπου εργάστηκε τα τελευταία δυόμισι χρόνια.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024