Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΣτρατηγική συνεργασία Brown Hotels με τη Hilton
Συνεργασίες

Στρατηγική συνεργασία Brown Hotels με τη Hilton

Το Isla Brown Chania και το Isla Brown Corinthia Resort & Spa εντάσσονται στην Curio Collection by Hilton, εγκαινιάζοντας τη franchise συνεργασία ανάμεσα στις δύο αλυσίδες φιλοξενίας.

Η Brown Hotels ανακοίνωσε τη σύναψη franchise συμφωνίας με τη Hilton για την ένταξη δύο ξενοδοχειακών μονάδων στην “Curio Collection by Hilton”, τα οποία διαχειρίζεται και λειτουργεί η Brown Hotels στην Ελλάδα και είναι έτοιμα για να υποδεχτούν τους επισκέπτες για την καλοκαιρινή σεζόν που έρχεται.

Διαβάστε επίσης → Η Hilton ψάχνει σύντομα ξενοδοχείο στην Αθήνα, δείτε και σε ποιες άλλες περιοχές

Πρόκειται για τα Isla Brown Chania Resort, Curio Collection by Hilton και το Isla Brown Corinthia Resort & Spa, Curio Collection by Hilton, δύο πολυτελή ξενοδοχεία με πολλαπλές πισίνες, μια σειρά από χώρους εστίασης υψηλού επιπέδου και ξεχωριστό design σε όλους τους χώρους, που αντανακλά τον μοναδικό χαρακτήρα του κάθε καταλύματος.

Η εξέλιξη αυτή έρχεται να υπογραμμίσει την αναπτυξιακή τροχιά που καταγράφει η Brown Hotels στην Ελλάδα ως management company, καθώς δύο ξενοδοχεία της μπαίνουν στη συλλογή της αλυσίδας Curio και ενισχύουν το premium και luxury χαρακτήρα τους. Η Brown Hotels παραμένει αφοσιωμένη στην παροχή κορυφαίων υπηρεσιών, κάτι που ευθυγραμμίζεται πλήρως με τα πρότυπα και τη φιλοσοφία της Hilton.

Χάρις στη συνεργασία αυτή η Hilton ενισχύει την παρουσία της στην Ελλάδα, ενώ η Brown Hotels ενισχύεται με όλα τα πλεονεκτήματα που προσφέρει η Hilton, μία από τις μεγαλύτερες και πλέον παραδοσιακές αλυσίδες ξενοδοχείων στον κόσμο, αλλά και το πιο αναγνωρίσιμο brand φιλοξενίας στην Ελλάδα. Ως γνωστόν, η Hilton αποτελεί ένα κολοσσό της φιλοξενίας με ένα χαρτοφυλάκιο που περιλαμβάνει 22 brands και σχεδόν 7.400 ξενοδοχεία με πάνω από 1,1 εκατ. δωμάτια σε 124 χώρες.

Η συνεργασία αφορά στην αναβάθμιση υποδομών και υπηρεσιών, αλλά και στην ένταξη των δύο resorts στο πρόγραμμα πιστότητας Hilton Honors, που αριθμεί περισσότερα από 173 εκατομμύρια μέλη και προσφέρει σημαντικά προνόμια στους επισκέπτες. Τα μέλη του Hilton Honors συγκεντρώνουν πόντους από τη διαμονή τους και κερδίζουν ανταμοιβές και εκπτώσεις.

Το Curio Collection by Hilton είναι ένα παγκόσμιο δίκτυο με περισσότερα από 145 μοναδικά ξενοδοχεία και θέρετρα που έχουν επιλεγεί για τον ιδιαίτερο χαρακτήρα τους. Τα ξενοδοχεία της συλλογής Curio επιτρέπουν στους επισκέπτες να απολαμβάνουν ανεξάρτητα ξενοδοχεία που προσφέρουν αυθεντικές εμπειρίες, επωφελούμενοι παράλληλα των πλεονεκτημάτων Hilton και του προγράμματος επιβράβευσης επισκεπτών Hilton Honors.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024