Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΗ Hilton ψάχνει σύντομα ξενοδοχείο στην Αθήνα, δείτε και σε ποιες άλλες περιοχές
Ξενοδοχεία

Η Hilton ψάχνει σύντομα ξενοδοχείο στην Αθήνα, δείτε και σε ποιες άλλες περιοχές

Η Hilton αναζητά ξενοδοχείο για franchise συμφωνία στην Αθήνα, με προοπτική επέκτασης όμως και σε άλλες περιοχές της Ελλάδας. Δείτε σε ποιες

Ξενοδοχείο για fanchise συμφωνία ψάχνει η Hilton στην Αθήνα σύμφωνα με δήλωση του κ. Alan Mantin διευθύνοντα συμβούλου ανάπτυξης Νοτίου Ευρώπης της Hilton αφού το συγκρότημα που ήταν το ξενοδοχείο Hilton θα ανοίξει ως Hilton Conrad μέσα στο 2025.

Διαβάστε επίσης → Στρατηγική συνεργασία Brown Hotels με τη Hilton

Όπως χαρακτηριστικά είπε η Αθήνα διαθέτει περιοχή με τον όνομα Hilton, αλλά αυτή τη στιγμή δεν διαθέτει ξενοδοχείο Hilton. O κ. Mantin που ζει στη Ρώμη τόνισε ότι και στη Ρώμη κάποια στιγμή δεν υπήρχε Hilton ξενοδοχείο και χρειάστηκε περίπου 10 χρόνια για να βρεθεί το σωστό ξενοδοχείο για να ενταχθεί στην αλυσίδα, πράγμα που δεν θα συμβεί στην Αθήνα. Όπως είπε, η αλυσίδα Hilton βοηθάει τα ξενοδοχεία με τα οποία συνεργάζεται να ανέβουν επίπεδο αλλά πρέπει να υπάρχουν προϋποθέσεις για να μπορέσει αυτή η συνεργασία να έχει επιτυχία. Ο στόχος είναι ο φιλοξενούμενος να βρίσκει τα υψηλά standards της αλυσίδας.

Η Hilton ψάχνει να αυξήσει τα ξενοδοχεία που διαθέτει στην Ελλάδα με βάση την εύκολη πρόσβαση και την θέληση των διεθνών ταξιδιωτών για κάποιο προορισμό. Οι υπόλοιποι προορισμοί που ψάχνει για ανάπτυξη η εταιρία είναι η Θεσσαλονίκη, ενώ στα νησιά θα ήθελαν ξενοδοχείο στη Κέρκυρα, στη Μύκονο, στη Κω, αλλά και στη Σκιάθο. Επίσης, αναζητούν επέκταση στη Ρόδο.

Ο κ Martin πιστεύει ότι το μέλλον στην Ελλάδα της Hilton θα είναι λαμπρό και νιώθει πολύ χαρούμενος για την πρόσφατη συνεργασία με την Brown Hotels.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024