Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΗ Hilton πάει Κάρπαθο
Ξενοδοχεία

Η Hilton πάει Κάρπαθο

Η Hilton θα επεκταθεί στην Κάρπαθο, σηματοδοτώντας τη στρατηγική της επένδυση στα ελληνικά νησιά και ενισχύοντας το χαρτοφυλάκιό της σε δημοφιλείς προορισμούς.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Το όμορφο νησί της Καρπάθου επέλεξε η Hilton για να επεκταθεί στα ελληνικά νησιά, και αναμένεται σύντομα η ανακοίνωση του νέου αποκτήματος της στο νησί. Η εταιρία έχει αποφασίσει να επενδύσει στρατηγικά στην Ελλάδα ενώ όπως είναι γνωστό διαθέτει 7.500 ξενοδοχεία σε όλο τον κόσμο και άνοιγε το 2023 ένα ξενοδοχείο κάθε εβδομάδα σε κάποιο μέρος του κόσμου.

Στόχος είναι το χαρτοφυλάκιο της Hilton να ανέλθει σε 14 ξενοδοχεία τόσο στην ηπειρωτική Ελλάδα όσο και σε δημοφιλείς νησιωτικούς τουριστικούς προορισμούς.

Μετά την ανακοίνωση της Hilton δια στόματος του κ.  Alan Mantin διευθύνοντα συμβούλου ανάπτυξης Νοτίου Ευρώπης ότι οι προορισμοί που κοιτάει για επενδύσεις είναι η Αθήνα, η Θεσσαλονίκη, η Κέρκυρα, η Μύκονος, η Κως, η Σκιάθος, και η Ρόδος, το TravelDailyNews έμαθε ότι έχει ήδη γίνει συμφωνία για απόκτηση νέου ξενοδοχείου στη Κάρπαθο.

Διαβάστε επίσης → Η Hilton ψάχνει σύντομα ξενοδοχείο στην Αθήνα, δείτε και σε ποιες άλλες περιοχές

Είναι αλήθεια ότι η Κάρπαθος παρουσιάζει ιδιαίτερη δυναμικά τα τελευταία χρόνια στο τουρισμό, διαθέτοντας μάλιστα και ένα ξεχωριστό αεροδρόμιο με ιδιαίτερα μεγάλο αεροδιάδρομο όπου μπορούν να προσγειωθούν μεγάλα αεροπλάνα από εταιρίες με ναυλωμένες πτήσεις (charters). Το νησί είναι αγαπητό σε Ολλανδούς, Ιταλούς, αλλά και Σκανδιναβούς και Αυστριακούς. Δέχεται επίσης μεγάλο αριθμό ομογενών από την Αυστραλία.

Επίσης, η Hilton είναι σε συζητήσεις και με επαγγελματίες και εκπροσώπους της Σκιάθου μιας και έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και για αυτό το νησί.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024