Τελευταία νέα
ΑρχικήΕπαγγελματικά ΤαξίδιαΟργανωτές ΣυνεδρίωνΝέα εποχή στην AFEA Travel and Tourism – Με τι σχήμα θα προχωρήσει
Τουριστικά γραφεία

Νέα εποχή στην AFEA Travel and Tourism – Με τι σχήμα θα προχωρήσει

Μετά από 47 χρόνια λειτουργίας, το AFEA Travel & Congress Services επενδύει στην εξειδίκευση, δημιουργώντας δύο ανεξάρτητες εταιρείες, AFEA Travel Α.Ε. και AFEA Congress Α.Ε., για στοχευμένες υπηρεσίες στον τουρισμό και τα επαγγελματικά ταξίδια.

Μετά από 47 χρόνια αδιάκοπης λειτουργίας και ανάπτυξης, το AFEA Travel & Congress Services αποφάσισε να επενδύσει στον τομέα της εξειδίκευσης στην παροχή υπηρεσιών, προχωρώντας στη δημιουργία δύο ανεξάρτητων εταιρειών, της AFEA Travel Α.Ε. και της AFEA Congress Α.Ε.

Η AFEA Travel Α.Ε., η οποία διατηρεί τα ίδια στοιχεία εταιρικής ταυτότητας (αριθμός ΓΕΜΗ και ΑΦΜ), θα συνεχίσει να προσφέρει ακόμη πιο στοχευμένες και εξειδικευμένες υπηρεσίες στον τομέα του Corporate Travel Services, του Destination Management Company (DMC) – Events & Luxury Travel, καθώς και στον τομέα του Leisure για τον εισερχόμενο (inbound) και τον εξερχόμενο (outbound) τουρισμό, διατηρώντας παράλληλα τη μακροχρόνια συνεργασία με την IATA.

“Αυτή η στρατηγική απόφαση αντανακλά τις εκθετικές εξελίξεις της αγοράς και την επιθυμία μας να επανεστιάσουμε στις ανάγκες των πελατών μας. Στον νέο στρατηγικό μας σχεδιασμό περιλαμβάνεται η ανάπτυξη νέων καινοτόμων υπηρεσιών, προσαρμοσμένων στις συνεχείς αλλαγές και τις αναδιαμορφωμένες ανάγκες της αγοράς, για τις οποίες θα σας ενημερώσουμε σύντομα. Ευχαριστούμε θερμά για την αδιάκοπη υποστήριξη όλα αυτά τα χρόνια και ανυπομονούμε να συνεχίσουμε την επιτυχημένη μας συνεργασία, μέσα από την ανανεωμένη δομή και την ενισχυμένη στρατηγική μας.”, τόνισε ο κ. Σπύρος Νικολακόπουλος, ιδρυτής και συνιδιοκτήτης του AFEA Travel & Congress Services.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024