Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΣυνάντηση Κεφαλογιάννη με τον πρέσβη της Σουηδίας στην Ελλάδα
Συναντήσεις

Συνάντηση Κεφαλογιάννη με τον πρέσβη της Σουηδίας στην Ελλάδα

Συνάντηση Υπουργού Τουρισμού Όλγας Κεφαλογιάννη με τον Πρέσβη της Σουηδίας, Johan Borgstam, για ενίσχυση τουριστικών σχέσεων, βιώσιμο και οικολογικό τουρισμό, ελληνική γαστρονομία, και χρήση AI στον τουρισμό.

Τον πρέσβη της Σουηδίας στην Ελλάδα, κ. Johan Borgstam, συνάντησε η υπουργός Τουρισμού κ. Όλγα Κεφαλογιάννη, παρουσία του Διπλωματικού της Συμβούλου.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στην ενίσχυση των τουριστικών σχέσεων Ελλάδας-Σουηδίας με έμφαση στη συνεργασία μεταξύ των δυο χωρών σε ζητήματα που αφορούν στην ανάδειξη του βιώσιμου τουρισμού και ιδίως την προώθηση του οικολογικού/φυσιολατρικού τουρισμού.

Ιδιαίτερη μνεία έγινε στην ελληνική γαστρονομία καθώς και στη γενικότερη προβολή της Ελλάδας ως ελκυστικού τουριστικού προορισμού για τους Σουηδούς τουρίστες όχι μόνον για την καλοκαιρινή περίοδο, αλλά και για τις άλλες εποχές του χρόνου.

Τέλος, συζητήθηκε η αξιοποίηση νέων ψηφιακών εργαλείων, όπως η τεχνητή νοημοσύνη ΑΙ, στον τομέα του τουρισμού και η διερεύνηση των δυνατοτήτων ανταλλαγής τεχνογνωσίας μεταξύ των δύο χωρών.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Φοιτητής στο τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

20/02/2024
19/02/2024
16/02/2024
15/02/2024
14/02/2024
13/02/2024