Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΩς το καλοκαίρι έτοιμο το ‘Eγνατία Παλλάς’ στη Θεσσαλονίκη

Ως το καλοκαίρι έτοιμο το ‘Eγνατία Παλλάς’ στη Θεσσαλονίκη

Ως το καλοκαίρι θα είναι έτοιμο το ξενοδοχείο ‘Εγνατία Παλλάς’, που θα λειτουργήσει στο διατηρητέο που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Εγνατίας και Μητροπολίτου Γενναδίου, στη Θεσσαλονίκη. Το ‘Εγνατία Παλλάς’ […]

Ως το καλοκαίρι θα είναι έτοιμο το ξενοδοχείο 'Εγνατία Παλλάς<.>', που θα λειτουργήσει στο διατηρητέο που βρίσκεται<...> στη συμβολή των οδών Εγνατίας και Μητροπολίτου Γενναδίου, στη Θεσσαλονίκη. Το 'Εγνατία Παλλάς' θα είναι 4 αστέρων και ανήκει στην εταιρία η Αιγαίον A.E.

Αυτή την στιγμή διαμορφώνονται οι εσωτερικοί χώροι, ώστε το ξενοδοχείο να διαθέτει 30 δωμάτια και 13 σουίτες σε 5 ορόφους. Στο υπόγειο του ξενοδοχείου, δημιουργείται ένας χώρος ειδικά διαμορφωμένος με εγκαταστάσεις και εξοπλισμένος με μηχανήματα για την εκγύμναση και χαλάρωση τόσο των πελατών όσο και των εκείνων που θα ενδιαφέρονται, με την απόκτηση κάρτας-μέλους, να κάνουν χρήση της πισίνας, του spa, της σάουνας, του γυμναστηρίου.

Στο ισόγειο, εκτός από τη ρεσεψιόν και το lobby, θα υπάρχουν: Από την πλευρά της οδού Εγνατίας μπαρ και restaurant, στο οποίο θα σερβίρονται κρύα πιάτα. Από την πλευρά της Μητρ. Γενναδίου, θα διαμορφωθούν δύο χώροι, ένας στο ημιώροφο για τη φιλοξενία ημερίδων και άλλων εκδηλώσεων και, ένας ημιυπόγειος, για τη στέγαση της αίθουσας πρωινού.

Στους στόχους της Αιγαίον, όπως δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της κ. Λευτέρης Μπουτσιούκης, είναι η περαιτέρω ανάπτυξη με τη λειτουργία μικρών ξενοδοχείων σε αστικά κέντρα. Η εταιρία ενδιαφέρεται να αξιοποιήσει κτίσματα, διατηρητέα ή και μη, με ιδιαίτερο αρχιτεκτονικό χαρακτήρα, δίνοντας πάντοτε έμφαση στην αγορά της Θεσσαλονίκης. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα αξιοποιούσε ευκαιρίες και αλλού. Συγκεκριμένα, πρόκειται να εξετάσει ορισμένες καλές ευκαιρίες που έχουν εντοπισθεί στο Βελιγράδι, για τη λειτουργία ξενοδοχείων είτε σε παλιά κυβερνητικά κτίρια είτε σε παλιά κρατικά ξενοδοχεία, που η κυβέρνηση επιθυμεί να περάσουν στον ιδιωτικό τομέα.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024