Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΠρογράμματα Pool Day και Pool & Room στο ξενοδοχείο Semiramis
Semiramis Pool για καθημερινές στιγμές δροσιάς

Προγράμματα Pool Day και Pool & Room στο ξενοδοχείο Semiramis

Το ξενοδοχείο Semiramis, με τα προγράμματα “Pool Day” και “Pool & Room” προσφέρει την καθημερινή δυνατότητα χρήσης της πισίνας σε όλους όσους αναζητούν στιγμές δροσιάς και τονωτικής απόδρασης. Οι λάτρεις […]

Το ξενοδοχείο Semiramis, με τα προγράμματα “Pool Day” και “Pool & Room” προσφέρει την καθημερινή δυνατότητα χρήσης της πισίνας σε όλους όσους<...> αναζητούν στιγμές δροσιάς και τονωτικής απόδρασης. Οι λάτρεις της design ατμόσφαιρας έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν στιγμές ευεξίας και χαλάρωσης, από το πρωί μέχρι και αργά το απόγευμα, παρέα με cocktails από το μπαρ, αλλά και υγιεινά pool menus από το εστιατόριο Semiramis.

Τα προγράμματα περιλαμβάνουν πρόσβαση στον χώρο της πισίνας κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, ενώ γίνονται ακόμα πιο δελεαστικά καθώς προσφέρουν την εναλλακτική δυνατότητα διαμονής σε ένα από τα Pool Bungalows με ιδιωτικό κήπο και με άμεση πρόσβαση στην πισίνα.

Semiramis Pool WeekDay: Δευτέρα έως Παρασκευή, 11:00 – 19:00. Περιλαμβάνει: είσοδο στον χώρο της πισίνας, χρήση εξοπλισμού & αποδυτηρίων ελεύθερη επιλογή καφέ, αναψυκτικού ή cocktail από το Bar menu.

Semiramis Pool Weekend: Σάββατο και Κυριακή, 11:00 – 19:00. Περιλαμβάνει: είσοδο στον χώρο της πισίνας, χρήση εξοπλισμού & αποδυτηρίων ελεύθερη επιλογή καφέ, αναψυκτικού ή cocktail από το Bar menu.

Semiramis Pool & Room: Δευτέρα έως Κυριακή, 12:00 – 18:00. Περιλαμβάνει: Χρήση δωματίου έως τις 18.00, είσοδο στον χώρο της πισίνας, χρήση εξοπλισμού και αποδυτηρίων.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024