Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΑκτοπλοΐαΦθηνότερα τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια
Ηδη Attica Group, Aegean Speed Lines και Hellenic Seaways προχώρησαν σε μείωση τιμών

Φθηνότερα τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια

Φθηνότερα κατά περίπου 8 με 10% είναι από σήμερα τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια, μετά και την ψήφιση σχετικής τροπολογίας στη βουλή, για την κατάργηση φόρων και δικαιωμάτων υπέρ τρίτων. Το Υπουργείο Θαλασσίων Υποθέσεων Νήσων και Αλιείας έχει ήδη στείλει σχετική…

Φθηνότερα κατά περίπου 8 με 10% είναι από σήμερα τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια, μετά και την ψήφιση σχετικής τροπολογίας στη βουλή, για την κατάργηση<...> φόρων και δικαιωμάτων υπέρ τρίτων. Το Υπουργείο Θαλασσίων Υποθέσεων Νήσων και Αλιείας έχει ήδη στείλει σχετική εγκύκλιο για το θέμα προς τις ακτοπλοϊκές ενώσεις και το ναυτικό επιμελητήριο.

Ήδη οι εταιρείες Attica Group, Aegean Speed Lines και Hellenic Seaways ανακοίνωσαν ότι προχωρούν από σήμερα σε μείωση των τιμών.

Σημειώνεται ότι τις νέες μειωμένες τιμές έχουν υποχρέωση να εφαρμόσουν όλες οι εταιρείες, ανεξάρτητα αν ορισμένες από αυτές, προχωρήσουν μετέπειτα σε αυξήσεις ναύλων, επικαλούμενες τις αυξημένες τιμές στο πετρέλαιο.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024