Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΤεχνική Ολυμπιακή: Κανονικά και βάσει του χρονοδιαγράμματος προχωρούν οι εργασίες του Porto Carras

Τεχνική Ολυμπιακή: Κανονικά και βάσει του χρονοδιαγράμματος προχωρούν οι εργασίες του Porto Carras

Κανονικά και βάσει του χρονοδιαγράμματος προχωρούν οι εργασίες του Porto Carras και το συγκρότημα θα παραδοθεί απόλυτα έτοιμο και πλήρες για τις ανάγκες της Συνόδου Κορυφής, τονίζει σε ανακοίνωση της […]

Κανονικά και βάσει του χρονοδιαγράμματος προχωρούν οι εργασίες του Porto Carras και το συγκρότημα θα παραδοθεί απόλυτα έτοιμο και πλήρες για<...> τις ανάγκες της Συνόδου Κορυφής, τονίζει σε ανακοίνωση της η εταιρία Τεχνική Ολυμπιακή, στην οποία ανήκει το συγκρότημα.

Ο όμιλος της Τεχνικής Ολυμπιακής έχει ένα μακροχρόνιο πλάνο ανάπτυξης του συγκροτήματος Porto Carras Grand Resort με επένδυση της τάξης των 450.000.000 ευρώ το οποίο εξελίσσεται κανονικά βάσει των πλάνων που υπάρχουν και ανεξάρτητα της πραγματοποίησης της Συνόδου Κορυφής σε αυτό.

Το μεγαλύτερο μέρος των εργασιών που γίνονται σήμερα στο χώρο του Porto Carras, τονίζει η ανακοίνωση της διοίκησης της Τεχνικής Ολυμπιακής, αποτελούν μέρος του παραπάνω επενδυτικού προγράμματος και βέβαια θα εξυπηρετήσουν και τις ανάγκες της Συνόδου Κορυφής όπως και οποιουδήποτε άλλου φιλοξενούμενου στο συγκρότημα. Μόνο μικρό μέρος από τα εκτελούμενα σήμερα έργα εξυπηρετούν τις ανάγκες της Συνόδου Κορυφής και ως μη εντασσόμενα στον γενικό σχεδιασμό για την αναβάθμιση του συγκροτήματος, η δαπάνη θα επιβαρύνει το Ελληνικό Δημόσιο. Το ίδιο θα συνέβαινε αν η Σύνοδος Κορυφής γινόταν σε οποιοδήποτε άλλο μέρος της Ελλάδας.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024