Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΣημαντική η ελληνική αγορά για τα Club Med

Σημαντική η ελληνική αγορά για τα Club Med

Με στόχο να προσελκύσουν τον Έλληνα τουρίστα τα Club Med στην Ελλάδα προωθούν `πακέτα` διακοπών για το Σαββατοκύριακο φτιαγμένα ειδικά για την ελληνική οικογένεια. Ο Περιφερειακός Επιχειρησιακός Διευθυντής των Club […]

Με στόχο να προσελκύσουν τον Έλληνα τουρίστα τα Club Med στην Ελλάδα προωθούν `πακέτα` διακοπών για το Σαββατοκύριακο<...> φτιαγμένα ειδικά για την ελληνική οικογένεια.

Ο Περιφερειακός Επιχειρησιακός Διευθυντής των Club Mediterranee Mare Nostrum, Αθένια και Γρεγολίμανο κ. Γιώργος Παπάζογλου δήλωσε ότι `για 53 χρόνια τα κέντρα διακοπών Club Μed λειτουργούν με ένα σκοπό: Να προσφέρουν υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, ξεκουράζοντας και ταυτόχρονα ψυχαγωγώντας τους επισκέπτες τους. δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στην προστασία του περιβάλλοντος που βρίσκονται τα κέντρα, προσαρμόζοντας τα σε αυτό. Πιστεύω ότι ο τρόπος διακοπών των Club Med είναι αυτός που αναζητά ο έλληνας ταξιδιώτης. Ποιότητα, πολυτέλεια ξεγνοιασιά, καλό φαγητό, σπορ και μοναδικό φυσικό περιβάλλον. Ήδη αρκετοί έλληνες επισκέπτονται τα χωριά των Club Med σε όλο τον κόσμο και είμαστε ευτυχείς που τους βλέπουμε ξανά και ξανά`.

Φέτος το καλοκαίρι δύο από τα πιο γνωστά ονόματα διεθνώς από το χώρο των θαλάσσιων extreme sports θα φιλοξενηθούν στο Club Med στην Κέφαλο της Κω, ο Robert Teriitehau, παγκόσμιος indoor πρωταθλητής του Funboard και ο Manu Bertin, παγκόσμιος πρωταθλητής του Kite surfing.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024