Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΠροκλητική αδιαφορία για τη απεργία σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους

Προκλητική αδιαφορία για τη απεργία σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους

O ΗΑΤΤΑ καταγγέλλει την συνεχιζόμενη επί μακρό αδιανόητη και εγκληματική αδιαφορία απέναντι στις σοβαρές αρνητικές συνέπειες για τον τουρισμό της χώρας μας που έχει το κλείσιμο των αρχαιολογικών χώρων και μουσείων…

O ΗΑΤΤΑ καταγγέλλει την συνεχιζόμενη επί μακρό αδιανόητη και εγκληματική αδιαφορία απέναντι στις σοβαρές αρνητικές συνέπειες για τον τουρισμό της χώρας μας που έχει το κλείσιμο<...> των αρχαιολογικών χώρων και μουσείων, λόγω της απεργιακής κινητοποίησης των φυλάκων, που θα πραγματοποιηθεί αυτό αλλά και τα επόμενα Σαββατοκύριακα.

`Η μεσολάβηση του HATTA, πριν από ένα μήνα προς τους εργαζομένους είχε θετικά αποτελέσματα αφού δέχθηκαν να αναστείλουν προσωρινά τις κινητοποιήσεις τους. Oι εκπρόσωποι των εργαζομένων προχώρησαν σε συζητήσεις με το υπουργείο Πολιτισμού από το οποίο δέχθηκαν διαβεβαιώσεις ότι θα υπάρξει λύση στα δίκαια αιτήματα τους. Ωστόσο, για άλλη μια φορά, φάνηκε η απόσταση που χωρίζει τις υποσχέσεις από την εκπλήρωση τους`, τονίζει σε ανακοίνωση του ο HATTA.

O HATTA καλεί το Υπουργείο Οικονομίας και Οικονομικών και κάθε άλλο αρμόδιο, να συνειδητοποιήσουν τις ευθύνες τους απέναντι στις χιλιάδες εργαζομένους και επιχειρήσεις που στηρίζονται στον τουρισμό, να λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να διευθετηθεί άμεσα και οριστικά το υπάρχον πρόβλημα.

Καταλήγοντας, ο HATTA επισημαίνει στην ανακοίνωση του ότι `σε μια δύσκολη εποχή για τον ελληνικό τουρισμό, όπου όλες οι επιχειρήσεις καταβάλουμε την μέγιστη προσπάθεια, αποτελεί πρόκληση το να μην επιλύονται με κάθε τρόπο, πριν ακόμα εμφανιστούν, τέτοιας μορφής προβλήματα`.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024