Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΗ Accor απέκτησε το 28,9% των μετοχών του Club Mediterranee

Η Accor απέκτησε το 28,9% των μετοχών του Club Mediterranee

Το 28,9% των μετοχών του Club Mediterranee ανήκει πλέον στην Accor ύστερα από εξαγορά συνολικού ύψους 252 εκατ. ευρώ του ποσοστού 21,2% που κατείχε το Agnelli Group (μέσω των θυγατρικών […]

Το 28,9% των μετοχών του Club Mediterranee ανήκει πλέον στην Accor ύστερα από εξαγορά<...> συνολικού ύψους 252 εκατ. ευρώ του ποσοστού 21,2% που κατείχε το Agnelli Group (μέσω των θυγατρικών του εταιριών Exor και Ifil) και του 7,7% που κατείχε αντίστοιχα το Caisse des Depots et Consignations.

Ο Tiberto Ruy Brandolini d`Adda, εντεταλμένος πρόεδρος και γενικός διευθυντής του Exor Group, δήλωσε ότι “Το Agnelli Group έχει βοηθήσει στην ανάπτυξη του Club Mediterranee από το 1974 και επανειλημμένως παρείχε την υποστήριξη του, ακόμη και σε δύσκολες χρονικές στιγμές. Το Club Mediterranee βρίσκεται τώρα στην ευχάριστη θέση να εκφράσει τις ευχαριστίες του για την επιτυχία της στρατηγικής του Henri Giscard d`Estaing που από το τέλος του 2002 είχε πολύ καλά αποτελέσματα. Είμαστε ευγνώμονες που αυτή η αναδιοργάνωση στη διεύθυνση του Club Mediterranee, που συντελεί με πλήρη συμφωνία της Διοίκησης, θα δώσει την ευκαιρία συνεργασίας του με κορυφαίες εταιρίες τουρισμού, και έτσι θα βοηθήσει τελικώς την μελλοντική του ανάπτυξη.”

Ο Francis Mayer, πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου του Caisse des Depots et Consignations, δήλωσε ότι “Το Caisse des Depots et Consignations ως παλιός μέτοχος των δύο εταιριών παρέχει στην Accor τη ευκαιρία να ισχυροποιήσει τη θέση της στον τουριστικό τομέα και παράλληλα δίνει στο Club Mediterranee έναν ισχυρό μέτοχο. Tο Caisse des Depots ενισχύει την θέση του ως κύριος κάτοχος μετοχών της Αccor, ως κορυφαία Ευρωπαϊκή δύναμη και ως μία εκ των μεγαλυτέρων ξενοδοχειακών συγκροτημάτων και υπηρεσιών παγκοσμίως”.

Ο Jean-Marc Eispalioux, εντεταλμένος πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της Accor, δήλωσε ότι “Θέλω να συγχαρώ τη διοίκηση του Club Mediterranee για την στρατηγική που ακολούθησε και να τους βεβαιώσω για την πλήρη εμπιστοσύνη μου. Θα μελετήσουμε μαζί τις πολυάριθμες ευκαιρίες για εμπορικές και επιχειρηματικές ενέργειες, ωφέλιμες και για τις δυο εταιρίες, ώστε να βοηθήσουμε κατ΄ αυτό τον τρόπο στην περαιτέρω ανάπτυξη του Club Mediterranee.”

Ο Henri Giscard d`Estaing, πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου του Club Mediterranee, ευχαρίστησε το Agnelli Group για την αμέριστη υποστήριξη του τα τριάντα προηγούμενα χρόνια, σε καιρούς εύκολους και δύσκολους.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024