Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΤο Apollonia Βeach Resort & Spa απέκτησε το EuropeΆs eco-label
Το πρώτο ελληνικό πιστοποιημένο "πράσινο" ξενοδοχείο της Κρήτης

Το Apollonia Βeach Resort & Spa απέκτησε το EuropeΆs eco-label

Το Apollonia Beach Resort & Spa είναι το πρώτο ελληνικό ξενοδοχείο στην Κρήτη που πιστοποιείται με το οικολογικό σήμα eco-label. Το 5 αστέρων ξενοδοχείο, που βρίσκεται στα Ελληνοπεράματα Γαζίου, στην […]

Το Apollonia Beach Resort & Spa είναι το πρώτο ελληνικό ξενοδοχείο στην Κρήτη που πιστοποιείται με το<...> οικολογικό σήμα eco-label. Το 5 αστέρων ξενοδοχείο, που βρίσκεται στα Ελληνοπεράματα Γαζίου, στην ακτή της Αμμουδάρας απέκτησε το EuropeΆs eco-label ύστερα από ομόφωνη απόφαση της 3ης Απριλίου 2009 του Ανώτατου Συμβούλιου Απονομής Οικολογικού Σήματος (ΑΣΑΟΣ) του ΥΠΕΧΩΔΕ. Η απονομή του οικολογικού σήματος στο ξενοδοχείο, το οποίο έχει υιοθετήσει τα τελευταία χρόνια “πράσινη πολιτική”, με βασικό άξονα την προστασία του περιβάλλοντος μέσα από τη χρήση ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, έγινε ύστερα από θετική εισήγηση των αξιολογητών της επιτροπής.

Το Apollonia Beach Ressort & Spa ενδιαφέρεται έμπρακτα για το περιβάλλον και αυτό φαίνεται από το γεγονός ότι τα τελευταία 18 χρόνια του απονέμεται η Γαλάζια Σημαία της Ευρώπης, τα τελευταία 4 χρόνια αποσπά το περιβαλλοντικό βραβείο της TUI “Umwelt Champion“ (μόνο για 100 Ξενοδοχεία από όλο τον κόσμο) ενώ είναι διαπιστευμένο με το περιβαλλοντικό ISO 14001 από την TUV NORD τα τελευταία 5 χρόνια.

Σημειώνεται ότι το eco-label είναι το μοναδικό σημείο περιβαλλοντικής ποιότητας που πιστοποιείται από ανεξάρτητο οργανισμό και ισχύει σε όλη την Ευρώπη, αποτελεί δε μια μοναδική ευκαιρία για αυτούς που το έχουν αποκτήσει να ανταποκριθούν στις προσδοκίες των πελατών που έχουν οικολογικές ευαισθησίες. Για τα τουριστικά καταλύματα στα οποία έχει απονεμηθεί το Ευρωπαϊκό Οικολογικό Σήμα σημαίνει ότι η επιχείρηση έχει περιορίσει την κατανάλωση ενέργειας, έχει περιορίσει την κατανάλωση νερού, έχει μειώσει τα παράγωγα αποβλήτων, προωθεί τη χρήση ανανεώσιμων πόρων και ουσιών που είναι λιγότερο επιβλαβείς για το περιβάλλον και προωθεί την περιβαλλοντική ενημέρωση της εκπαίδευσης.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024