Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΤο ενδεχόμενο κατασκευής και δεύτερου ξενοδοχείου στη γειτονική Βουλγαρία εξετάζει η Hilton

Το ενδεχόμενο κατασκευής και δεύτερου ξενοδοχείου στη γειτονική Βουλγαρία εξετάζει η Hilton

Την κατασκευή και ενός δεύτερου ξενοδοχείου στη γειτονική Βουλγαρία εξετάζει σοβαρά τον τελευταίο καιρό η μεγάλη ξενοδοχειακή αλυσίδαHilton, όπως ανακοίνωσε ο Γενικός Διευθυντής της εταιρίας στη Βουλγαρία, κ. Ζακ Μπριν. […]

Την κατασκευή και ενός δεύτερου ξενοδοχείου στη γειτονική Βουλγαρία εξετάζει σοβαρά τον τελευταίο καιρό η μεγάλη ξενοδοχειακή αλυσίδα<...>Hilton, όπως ανακοίνωσε ο Γενικός Διευθυντής της εταιρίας στη Βουλγαρία, κ. Ζακ Μπριν.

“Στα σχέδια της αλυσίδας”, ανέφερε ο κ. Μπριν, “ήταν να επενδύσει σε ένα ξενοδοχείο στην Βουλγαρία”, αλλά όπως διευκρίνισε “ακόμα δεν έχει εξεταστεί σε βάθος η αγορά της Μαύρης θάλασσας και τα χειμερινά καταφύγια”. Σύμφωνα πάντα με τον ίδιο, “είναι πιθανόν το δεύτερο project, που εξετάζει η Hilton να γίνει μέσω της `Scadinavian Skandic`, που διευθύνεται από την `Hilton International`.

Από την άλλη, με βάση τα στοιχεία που γνωστοποίησε ο κ. Μπριν, το ξενοδοχείο Hilton στη Σόφια αναμένεται να εμφανίσει φέτος πληρότητα που φθάνει στο 70%, αυξημένη σε ποσοστό 10%, έναντι της αντίστοιχης περσινής χρονιάς. Η διοίκηση της εταιρίας αναμένει φέτος αύξηση των εσόδων κατά 10%-15%, ενώ κάνει λόγο για 20% περισσότερους εργαζομένους, έναντι του 2004.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024