Τελευταία νέα
ΑρχικήΠροορισμοίΚύπροςTo Louis Princess Beach στη Λάρνακα πιστοποιήθηκε με το πρότυπο ποιότητας ISO 9001:2000

To Louis Princess Beach στη Λάρνακα πιστοποιήθηκε με το πρότυπο ποιότητας ISO 9001:2000

Στο Louis Princess Beach, ξενοδοχείο 4 αστέρων στη Λάρνακα, χορηγήθηκε πρόσφατα το Πιστοποιητικό Συμμόρφωσης Συστήματος Ποιότητας στο πεδίο εφαρμογής “Υπηρεσίες Ξενοδοχείου” ISO 9001. Οι υπηρεσίες του Louis Princess Beach αξιολογήθηκαν […]

Στο Louis Princess Beach, ξενοδοχείο 4 αστέρων στη Λάρνακα, χορηγήθηκε πρόσφατα το<...> Πιστοποιητικό Συμμόρφωσης Συστήματος Ποιότητας στο πεδίο εφαρμογής “Υπηρεσίες Ξενοδοχείου” ISO 9001.

Οι υπηρεσίες του Louis Princess Beach αξιολογήθηκαν τόσο από ομάδα επιθεωρητών του Κυπριακού Οργανισμού Προτύπων και Ελέγχου Ποιότητας ΚΟΠΕΚ, όσο και από αντίστοιχη του Ελληνικού Οργανισμού Τυποποίησης ΕΛΟΤ. Με βάση την επιθεώρηση, η οποία πραγματοποιήθηκε στις 17 και 18 Μαρτίου του 2004, το Σύστημα Ποιότητας του Louis Princess Beach, συνάδει με το Διεθνές Πρότυπο ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 9001:2000.

Σχολιάζοντας την απονομή του ISO 9001, ο διευθύνων σύμβουλος της Louis Hotels, κ. Ιάσονας Περδίος, δήλωσε: “Οι υπηρεσίες υψηλού επιπέδου που παρέχονται από το ξενοδοχείο δεν είναι για εμάς απλά ένας στόχος αλλά προϋπόθεση. Με την απονομή αυτή δεσμευόμαστε για τη συνεχεία του έργου μας και την παροχή αναβαθμισμένων υπηρεσιών, έτσι ώστε να ανταποκρινόμαστε πάντα στις ανάγκες των πελατών μας”.

Τo Louis Princess Beach, που βρίσκεται πάνω στη θάλασσα, στο δρόμο Λάρνακας-Δεκέλειας, στο πλαίσιο του προγράμματος ανακαίνισης ύψους €2,5 εκατομμυρίων, που ολοκληρώθηκε τον Ιούνιο του 2003, προχώρησε στην αναβάθμιση τόσο των εξωτερικών, όσο και των εσωτερικών του χώρων, παρουσιάζοντας ένα ανανεωμένο, σύγχρονο και φιλικό πρόσωπο. Εκτεταμένες ανακαινίσεις πραγματοποιήθηκαν στα δωμάτια, στους χώρους υποδοχής, στο μπαρ, στις δύο πισίνες και στο γυμναστήριο, το οποίο επεκτάθηκε με την προσθήκη υδρομασάζ και ατμόλουτρων.

Στο Louis Princess Beach οι φιλοξενούμενοι έχουν την ευκαιρία να χαλαρώσουν στους άνετους χώρους του και να απολαύσουν περιπάτους στους μαγευτικούς κήπους του. Το ξενοδοχείο διαθέτει συνολικά 138 δωμάτια, τα περισσότερα από τα οποία έχουν μοναδική θεά προς την αμμώδη παραλία, που βρίσκεται κατά μήκος του ξενοδοχείου, και είναι η μεγαλύτερη στη Λάρνακα.

Σημειώνεται ότι τον Οκτώβριο του 2003, άλλο ένα ξενοδοχείο της Louis Hotels στην Κύπρο, το Louis Phaethon Beach πιστοποιήθηκε, για την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών που προσφέρει, με το ISO 9001.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024