Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΞεπέρασαν το μισό εκατομμύριο οι διανυκτερεύσεις στα Club Mediterranee Ελλάδας το 2003

Ξεπέρασαν το μισό εκατομμύριο οι διανυκτερεύσεις στα Club Mediterranee Ελλάδας το 2003

Περισσότερες από 524.000 διανυκτερεύσεις πραγματoποιήθηκαν στα κέντρα διακοπών της Club Mediterranee Hellas από πελάτες από όλον τον κόσμο. Τα σχόλια των επισκεπτών ήταν ιδιαίτερα κολακευτικά και κατέταξαν την Ελλάδα στις […]

Περισσότερες από 524.000 διανυκτερεύσεις πραγματoποιήθηκαν στα κέντρα διακοπών της Club Mediterranee Hellas από<...> πελάτες από όλον τον κόσμο. Τα σχόλια των επισκεπτών ήταν ιδιαίτερα κολακευτικά και κατέταξαν την Ελλάδα στις υψηλότερες προτιμήσεις τους.

Στα πλαίσια εκσυγχρονισμού και αναβάθμισης των υποδομών και των υπηρεσιών που παρέχονται στα κέντρα διακοπών του, το Club Mediterranee επιδιώκει να προβεί σε πρόγραμμα ανακαίνισης και αναβάθμισης της ποιότητας του προϊόντος του.

Στο μεγάλο αυτό επενδυτικό πλάνο εντάσσεται το ελληνικό κέντρο διακοπών στον Ύψο της Κέρκυρας που διαθέτει περίπου 700 Πολυνησιακές καλύβες και αποτελεί μια από τις πλέον εναρμονισμένες στο φυσικό περιβάλλον τουριστικές μονάδες του νησιού. Η κεντρική διοίκηση των Club Med εκτιμώντας τη μακροχρόνια προσφορά του προσωπικού της συγκεκριμένης μονάδας έχει λάβει ειδική μέριμνα για τους εργαζομένους του, προσφέροντας τους εργασία σε κέντρα διακοπών της επιλογής τους στην Ελλάδα, για όλο το χρονικό διάστημα υλοποίησης των έργων στην Κέρκυρα.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024