Τελευταία νέα
ΑρχικήΕιδήσεις'Λαϊκή Τέχνη', 'Τέχνημα' και 'Παρουσίες' από 9 έως 13 Ιανουαρίου
Εκθέσεις

'Λαϊκή Τέχνη', 'Τέχνημα' και 'Παρουσίες' από 9 έως 13 Ιανουαρίου

Οι τουριστικές εκθέσεις 'Λαϊκή Τέχνη', 'Τέχνημα' και 'Παρουσίες' λειτουργούν από σήμερα έως και τις 13 Ιανουαρίου 2013 στο Metropolitan Expo.

Οι εκπρόσωποι των μεγαλύτερων σωματείων λαϊκής τέχνης και τουριστικών ειδών της χώρας θα παρουσιάσουν στις εκθέσεις “Λαϊκή Τέχνη” και “Τέχνημα 2013” τουριστικά είδη και είδη λαϊκής τέχνης, αντιπροσωπευτικά δείγματα της Ελληνικής οικοτεχνίας, απόλυτα συνυφασμένα με την ελληνική παράδοση: Κεραμικά αντίγραφα αρχαίων κομψοτεχνημάτων ή εφαρμογές σύγχρονου design, δερμάτινα είδη, τουριστικά ενδύματα ελληνικής ραφής, βυζαντινές εικόνες, έργα τέχνης, χειροποίητα διακοσμητικά, αγάλματα – γλυπτά, διάφορα χάλκινα και μπρούτζινα αντικείμενα, συμβάλλουν στην γκάμα του Ελληνικού Σουβενίρ και θα εκτίθενται στα μάτια των χιλιάδων εμπορικών επισκεπτών από την Ελλάδα, αλλά και το εξωτερικό, που επισκέπτονται τις εκθέσεις κάθε χρόνο.

Παράλληλα, στις “Παρουσίες 2013”, οι επιχειρήσεις του κλάδου -κατασκευαστές και εισαγωγείς- θα παρουσιάσουν τουριστικά είδη από την Ελλάδα και ολόκληρο τον κόσμο. Τα καταστήματα λιανικής που θα επισκεφθούν την έκθεση θα βρουν ενδύματα, μπιζού/αξεσουάρ και γυαλιά ηλίου με άρωμα καλοκαιρινό, cart postal & διακοσμητικά αντικείμενα που αντιπροσωπεύουν το ελληνικό ύφος, καθώς και είδη θαλάσσης ή άλλα είδη που σχετίζονται με τις καλοκαιρινές διακοπές και τις ασχολίες τόσο του εσωτερικού τουρισμού, όσο και των ανθρώπων που επισκέπτονται την ηλιόλουστη χώρα μας κάθε καλοκαίρι.

Η διοργάνωση των εκθέσεων ανήκει στην εταιρεία ROTA Οργάνωση Εκθέσεων.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024