Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΕπαγγελματικό `roadshow` σε 4 μεγάλες πόλεις της Ινδίας

Επαγγελματικό `roadshow` σε 4 μεγάλες πόλεις της Ινδίας

Επαγγελματικό `roadshow` διοργανώνεται, για δεύτερη χρονιά και συγκεκριμένα στις 17 – 25 Ιανουαρίου του 2005, από την εταιρία `Travel Media Networks`, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις πόλεις…

Επαγγελματικό `roadshow` διοργανώνεται, για δεύτερη χρονιά και συγκεκριμένα στις 17 – 25 Ιανουαρίου του 2005, από την εταιρία<...> `Travel Media Networks`, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις πόλεις Chennai, Bangalore, Mumbai και Delhi της Ινδίας. Αποκλειστικός αντιπρόσωπος για την Ελλάδα και την Κύπρο είναι η εταιρία Travel Media Applications.

Το πρώτο `roadshow`, που διεξήχθη πέρσι τον Ιανουάριο είχε στεφθεί με απόλυτη επιτυχία, καθώς είχε καταφέρει να συγκεντρώσει στους 4 πιο εμπορικούς και επιχειρηματικούς σταθμούς μετρό (Chennai, Bangalore, Mumbai και Delhi), περισσότερους από 600 `tour operators` και εκπροσώπους ταξιδιωτικών γραφείων της Ινδίας. Στο `roadshow` συμμετείχαν προμηθευτές, είτε ανεξάρτητοι είτε υπαγόμενοι σε κάποιο Εθνικό Οργανισμό Τουρισμού, από το Ντουμπάι, την Ευρώπη, το Νεπάλ, τον Μαυρίκιο και την Σρι Λάνκα.

Η επιλογή της Ινδίας για την διεξαγωγή του `roadshow` και για το 2005, πρέπει να τονιστεί ότι δεν είναι τυχαία, καθώς η οικονομία της χώρας ολοένα αυξάνεται, με τις ξένες επενδύσεις στην χώρα να ακολουθούν τους ίδιους ρυθμούς ανόδου. Η Ινδία είναι μία αναδυόμενη χώρα εξερχόμενου τουρισμού με πολλές δυνατότητες ανάπτυξης, καθώς τα στοιχεία των τελευταίων 5 χρόνων αποδεικνύουν ότι οι Ινδοί ταξιδιώτες αγαπάνε τα ταξίδια και την περιπέτεια, αφού περίπου 5 εκατ. άνθρωποι ταξιδεύουν ετησίως εκτός της χώρας τους.

Συγκεκριμένα, το πρόγραμμα του `roadshow` περιλαμβάνει επίσκεψη για δύο μέρες σε κάθε μία από τις τέσσερις πόλεις, με την πρώτη ημέρα να είναι αφιερωμένη σε ένα `cocktail` και την δεύτερη στις εργασίες του `roadshow`, με τη μορφή του workshop. Έτσι, παρέχεται η δυνατότητα στους συμμετέχοντες να γνωριστούν την πρώτη μέρα με τις εξέχουσες εμπορικές και επιχειρηματικές μορφές της Ινδίας σε πιο φιλικό περιβάλλον, να συζητήσουν διάφορά θέματα και να κανονίσουν κάποια συνάντηση για την επόμενη ημέρα, που θα έχει πιο πολύ κύρος και επαγγελματικό χαρακτήρα. Επίσης, σε όλους τους συμμετέχοντες του `roadshow` θα δοθεί λίστα των προσκεκλημένων αγοραστών, που θα περιλαμβάνει όλους τους μεγάλους `tour operators`, ταξιδιωτικά γραφεία και εκπροσώπους από όλους τους τομείς της τουριστικής βιομηχανίας.

Το αξιοθαύμαστο σε αυτή τη διοργάνωση είναι το γεγονός ότι δίνει την δυνατότητα συμμετοχής όχι μόνο στους Εθνικούς Οργανισμούς Τουρισμού, αλλά και σε ιδιωτικές εταιρίες, που ασχολούνται με τον τουρισμό, όπως ταξιδιωτικά πρακτορεία, ξενοδοχειακές αλυσίδες και εταιρίες κρουαζιέρων, να προωθήσουν τα προϊόντα και υπηρεσίες τους και να εξετάσουν το ενδεχόμενο συνεργασίας με Ινδικές εταιρίες στον ιδιωτικό τομέα.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024