Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΗ φετινή IT&CMA και CTW υπερτερεί σε όλα τα μέτωπα
10 χρόνια IT&CMA και CTW

Η φετινή IT&CMA και CTW υπερτερεί σε όλα τα μέτωπα

Η έκθεση IT&CMA αποτελεί το βαρόμετρο για τον τουρισμό των MICE στην Ασία και τον Ειρηνικό και μαζί με το συνέδριο για τα εταιρικά ταξίδα CTW διοργανώνονται αυτές τις ημέρες για 10η χρονιά στην Μπανγκόκ της Ταϊλάνδης.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ – ΜΠΑΝΓΚΟΚ – IT&CMA-CTW 2011: Ξεκινάει αύριο στην Μπανγκόκ η μεγαλύτερη διπλή εκδήλωση της Ασίας. Πρόκειται για την έκθεση συνεδριακού τουρισμού και ταξιδιών κινήτρων IT&CMA και το συνέδριο CTW που εστιάζει στα εταιρικά ταξίδια. Και οι δύο εκδηλώσεις που σημπληρώνουν φέτος τα 10 χρόνια τους θεωρούνται ως οι σημαντικότερες στον τομέα τους για τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού.

Οι διοργανωτές υπόσχονται ότι φέτος, στην επέτειο των 10 χρόνων που πραγματοποιούνται η IT&CMA και το CTW στην Ταϊλάνδη, θα παρουσιάσουν ένα ιδιαίτερα ισχυρό μίγμα εκθετών, νέες καινοτόμες δραστηριότητες και εξαιρετικούς φιλοξενούμενους αγοραστές μεταξύ των οποίων είναι οι μεγαλύτεροι της αγοράς των MICE.

Οι εκθέτες που επέλεξαν να επενδύσουν στην φετινή IT&CMA και CTW 2011

Οι ανερχόμενες αγορές της Καμπότζης και του Βιετνάμ κάνουν την πρώτη τους παρουσία με περίπτερα 36τ.μ. ε και 48τ.μ. αντίστοιχα εκπροσωπούμενες από το υπουργείο Τουρισμού η πρώτη και το MICE Club η δεύτερη.
Οι επαναλαμβανομενοι εκθέτες ισχυροποιούν τη συμμετοχή τους με μεγαλύτερα περίπτερα με παράδειγμα την Pattaya MICE City η οποία τριπλασίασε τον εκθεσιακό της χώρο από τα 18τ.μ. στα 60τ.μ. και την Sri Lanka Convention City η οποία από τα 18τ.μ. πήγε στα 24τ.μ.
Αποσχίστηκαν από τα εθνικά τους περίπτερα και συμμετέχουν με ανεξάρτητα περίπτερα το Hyderabad CVB, η Seoul και το Sabah λόγω της αυξανόμενης φήμης και του υψηλού ROI που παρέχει η έκθεση στους εκθέτες της.

Νέες υπηρεσίες

Στις νέες υπηρεσίες που παρέχουν οι διοργανωτές συμπεριλαμβάνονται η δημιουργία Hosted Delegate Lounge 108τ.μ. με χορηγό το Busan, το Roving Polaroid Pictures για να αποθανατίζουν οι συμμετέχοντες ό,τι συμβαίνει τη στιγμή που συμβαίνει με χορηγό τα Intercontinental Hotels και τα Media Pigeon Holes για να διευκολύνονται οι εκθέτες να ζητάνε ραντεβού με τους εκπροσώπους των 120 media που έχουν καλεστεί.

Βελτιωμένη η διαδικασία αξιολόγησης των φιλοξενούμενων αγοραστών

Οι εκθέτες θα έχουν την ευκαιρία να συναντήσουν αγοραστές με προϋπολογισμούς που κυμαίνονται από 250.000 έως 2.000.000 δολάρια για την ασιατική αγορά. Φέτος υπάρχουν για πρώτη φορά συμμετοχές και από Αργεντινή, Μπαγκλαντες, Καμπότζη, δανία, Λετονία, Λίβανο, Fyrom, και Σαουδική Αραβία.  Επίσης, για πρώτη χρονιά υπάρχουν και travel managers από Ταϊβάν, Ιταλία και Μεγάλη Βρετανία που προέρχονται από τους κλάδους της ενέργειας, των πετρελαιοειδών, των χημικών και των κατασκευών. Επιπλεον, οι συμμετοχές των travel managers από τις αγορές της Κίνας, της Ταϊλάνδης και των Ηνωμένων Πολιτειών έχουν τριπλασιαστεί.

Να σημειώσουμε ότι η IT&CMA και το CTW διοργανώνονται από την εταιρεία TTG Asia Media Pte Ltd στο συνεδριακό κέντρο Bangkok Convention Center που βρίσκεται μέσα στο Central World, από 4 έως 6 Οκτωβρίου 2011.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024