Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςYachtingΚατασκευή νέας μαρίνας στη Θάσο
Η νέα μαρίνα θα έχει δυνατότητα φιλοξενίας έως και 70 σκαφών

Κατασκευή νέας μαρίνας στη Θάσο

Η νέα μαρίνα στη Θάσο θα δώσει ώθηση στην τουριστική ανάπτυξη όλης της περιφερειακής ενότητας Καβάλας

Με αφορμή την ανακοίνωση έναρξης κατασκευής μαρίνας τουριστικών σκαφών στα Λιμενάρια της Θάσου, ο δήμαρχος του νησιού, κ. Κώστας Χατζηεμμανουήλ, σε δηλώσεις του στο ΑΠΕ/ΜΠΕ, τονίζει ότι η νέα μαρίνα θα αναβαθμίσει σημαντικά το τουριστικό προϊόν της Θάσου και θα δώσει νέα ώθηση στην τουριστική ανάπτυξη ολόκληρης της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας.

“Με την κατασκευή της μαρίνας των Λιμεναρίων ικανοποιείται ένα πάγιο αίτημα των κατοίκων της περιοχής αλλά και ολόκληρης της Θάσου. Η ένταξη του έργου στο τομεακό πρόγραμμα του Υπουργείου Ανάπτυξης είναι μια σημαντική εξέλιξη για εμάς καθώς πλέον ανοίγει ο δρόμος για την υλοποίησή του. Συνδέει τη Θάσο με τα άλλα νησιά του Αιγαίου, όπως και με την Κωνσταντινούπολη με αποτέλεσμα να υπάρχει η δυνατότητα ανάπτυξης ενός διαφορετικού τουρισμού, καθώς το λιμάνι των Λιμεναρίων είναι στρατηγικής γεωγραφικής σημασίας”, επισημαίνει.

Η μελέτη προβλέπει την κατασκευή ενός κτιρίου διοίκησης πάνω στη μαρίνα, χώρους υγιεινής και δικτύων υποδομής. Η νέα μαρίνα στα Λιμενάρια Θάσου θα έχει τη δυνατότητα να φιλοξενήσει μέχρι και 70 σκάφη.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024