Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςYachtingΠερισσότερα από 250 σκάφη αναψυχής στην Exclusive Yachting 2007

Περισσότερα από 250 σκάφη αναψυχής στην Exclusive Yachting 2007

Οι λάτρεις του yachting και του πολυτελούς lifestyle, της θαλασσινής μαγείας και των μοναδικών στιγμών ανανεώνουν και φέτος για 6η συνεχή χρονιά το ραντεβού τους από 20 έως 24 Σεπτεμβρίου […]

Οι λάτρεις του yachting και του πολυτελούς lifestyle, της θαλασσινής μαγείας και των μοναδικών στιγμών ανανεώνουν και φέτος για 6η συνεχή χρονιά το ραντεβού τους από 20 έως 24 Σεπτεμβρίου 2007 στην Ολυμπιακή Μαρίνα<...>Αγίου Κοσμά. Σ’ ένα ειδυλλιακό περιβάλλον η Exclusive Yachting 2007 υπόσχεται να εκπλήξει τους επισκέπτες της με την ποιότητα, την υψηλή αισθητική, την πρωτοτυπία της οργάνωσης, κυρίως όμως την ποιότητα και την μοναδικότητα των εκθεμάτων της.

Ξεπερνώντας κάθε προηγούμενη διοργάνωση, η φετινή Exclusive Yachting θα φιλοξενήσει πάνω από 250 μοναδικά σκάφη αναψυχής προερχόμενα από 105 και πλέον διάσημους διεθνείς οίκους, τα οποία θα παρουσιαστούν από τους Έλληνες αντιπροσώπους τους. Tο παρόν θα δώσουν, όπως κάθε χρόνο, καταξιωμένοι έλληνες κατασκευαστές με σκάφη εφάμιλλης ποιότητας και σχεδίασης.

Για 5 ημέρες, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δουν μερικά από τα μοναδικότερα σκάφη του κόσμου, μηχανοκίνητα και ιστιοπλοϊκά, δείγματα της παγκόσμιας σύγχρονης ναυπηγικής, σ’ ένα περιβάλλον ολυμπιακών προδιαγραφών που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τα διάσημα ναυτικά σαλόνια του εξωτερικού όπως των Kαννών, του Mαϊάμι και του Mονακό.

Παράλληλα η Exclusive Yachting θα φιλοξενήσει και φέτος μια χερσαία παρουσίαση πολυτελών προϊόντων και υπηρεσιών yachting και lifestyle καθώς και πλήθος happenings και παράλληλων εκδηλώσεων, που θα ικανοποιήσουν και τις πιο υψηλές απαιτήσεις. Ακόμα, οι επισκέπτες της έκθεσης θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν το Exclusive Lounge, έναν υψηλής αισθητικής χώρο ειδικά διαμορφωμένο για τους VIP επισκέπτες.

Στα πλαίσια της έκθεσης θα πραγματοποιηθεί για 2η συνεχή χρονιά το Sailing Club, ένα ειδικό αφιέρωμα στην ιστιοπλοΐα, δίνοντας στους φίλους της τη δυνατότητα να ενημερωθούν για το αγαπημένο τους άθλημα, να αντλήσουν σημαντικές πληροφορίες από ειδικούς και σχολές ιστιοπλοΐας, να κάνουν βόλτα με ιστιοπλοϊκό σκάφος, αλλά και να παρακολουθήσουν το 2ο Exclusive Cup, στο οποίο θα συμμετάσχουν ενεργά και καταξιωμένα πληρώματα των Ολυμπιακών κατηγοριών.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024