Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΞεκίνησαν τα ραντεβού εκθετών της Philoxenia με τους Hosted Buyers

Ξεκίνησαν τα ραντεβού εκθετών της Philoxenia με τους Hosted Buyers

Ένα δυναμικό πρόγραμμα Φιλοξενίας Διεθνών Αγοραστών (Hosted Buyers), καλύπτοντας περίπου 30 χώρες, υποστηρίζει φέτος η διεθνής έκθεση Philoxenia στα πλαίσια της στρατηγικής της για ποιοτική αναβάθμιση του ελληνικού τουρισμού…

Ένα δυναμικό πρόγραμμα Φιλοξενίας Διεθνών Αγοραστών (Hosted Buyers), καλύπτοντας περίπου 30 χώρες, υποστηρίζει φέτος<...>η διεθνής έκθεση Philoxenia στα πλαίσια της στρατηγικής της για ποιοτική αναβάθμιση του ελληνικού τουρισμού.

Η έκθεση έχει προσκαλέσει 100 επιλεγμένους τουριστικούς πράκτορες, που εξειδικεύονται στην Ελλάδα και τις χώρες εκθέτες της Philoxenia, συμπεριλαμβανομένου και ενός σημαντικού αριθμού τουριστικών γραφείων, που ειδικεύονται στον συνεδριακό τουρισμό. Οι προσκεκλημένοι αγοραστές προέρχονται κυρίως από τις Ευρωπαϊκές και Μεσογειακές χώρες, αλλά και την Ασία και Αυστραλία.

Στα πλαίσια του παραπάνω προγράμματος, η Helexpo έχει εξασφαλίσει τη συνεργασία της Travel Media Applications, η οποία διαθέτει μεγάλη εμπειρία και ισχυρό δίκτυο επαφών μέσα από την διεθνή ηλεκτρονική τουριστική εφημερίδα TravelDailyNews International, που εκδίδει σε ημερήσια βάση.

Μάλιστα, από σήμερα, Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2005, οι εκθέτες της Philoxenia μπορούν να έρθουν σε επικοινωνία με την εταιρία Travel Media Applications, που έχει αναλάβει τη διαδικασία της πρόσκλησης των Hosted Buyers για να κλείσουν συγκεκριμένα ραντεβού μαζί τους. Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να επικοινωνήσουν με την υπεύθυνη του Προγράμματος, κ. Βίκυ Καραντζαβέλου, στο τηλέφωνο 210-9374050-2 ή με email στο vicky@traveldailynews.com.

Στη διάρκεια της έκθεσης θα υπάρχει ειδικά διαμορφωμένος χώρος στον δεύτερο όροφο του Περιπτέρου 15 όπου κατόπιν ραντεβού, οι εκθέτες θα μπορούν να συναντούν τους Hosted Buyers κατά τις δύο πρώτες ημέρες που είναι αφιερωμένες αποκλειστικά στους επαγγελματίες.

Η 21η Philoxenia, που διοργανώνει η Helexpo, σε συνεργασία με τον Ε.Ο.Τ. και υπό την αιγίδα του υπουργείου Τουριστικής Ανάπτυξης, θα πραγματοποιηθεί από τις 3 έως τις 6 Νοεμβρίου, στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης. Σε ένα εκθεσιακό χώρο 20.000 τ.μ. θα προβληθούν ξένες κρατικές συμμετοχές, ξενοδοχεία, τουριστικά γραφεία, αεροπορικές και ναυτιλιακές εταιρίες, επιχειρήσεις ξενοδοχειακού εξοπλισμού και ο ειδικός τύπος.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024