Τελευταία νέα
ΑρχικήΕναλλακτικός ΤουρισμόςΑθλησηςΗ Αυστρία υποδέχεται την πρωταθλήτρια Ευρώπης Ελλάδα
ΕΟΤ Βιέννης

Η Αυστρία υποδέχεται την πρωταθλήτρια Ευρώπης Ελλάδα

Αξιοποιώντας κάθε δυνατότητα προβολής της χώρας μας στην Αυστρία, όπου ως γνωστόν θα αγωνιστεί η Εθνική μας για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου EURO 2008 (7 – 29 Ιουνίου) το γραφείο του ΕΟΤ Βιέννης έχει αναλάβει ενεργό δράση. Σημειώνεται ότι το Euro 2008 φιλοξενείται…

Αξιοποιώντας κάθε δυνατότητα προβολής της χώρας μας στην Αυστρία, όπου ως γνωστόν θα αγωνιστεί η Εθνική μας για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου EURO 2008 (7 – 29 Ιουνίου) το γραφείο του ΕΟΤ Βιέννης<…>έχει αναλάβει ενεργό δράση. Σημειώνεται ότι το Euro 2008 φιλοξενείται από κοινού στην Αυστρία και στην Ελβετία.

Η προβολή της Ελλάδας επικεντρώνεται στις πόλεις Salzburg και Βιέννη και περιλαμβάνει εκτός από κλασσική διαφήμιση, σειρά εκδηλώσεων όπως συναυλίες και εκθέσεις φωτογραφιών. Μετά από συνάντηση με τον δήμαρχο του Salzburg, συμφωνήθηκε η συνεργασία της πόλης για την καλύτερη δυνατή υποδοχή της πρωταθλήτριας Ευρώπης ομάδας και των Ελλήνων επισκεπτών, δημιουργώντας αίσθηση και ιδιαίτερα ευνοϊκό κλίμα για τον τουρισμό προς τη χώρα μας.

Οι αυστριακοί σιδηρόδρομοι κυκλοφορούν ήδη τρένα ντυμένα με την γαλανόλευκη και φωτογραφίες Ελλήνων Διεθνών. Όλα λοιπόν δείχνουν έτοιμα για την υποδοχή της Ελλάδας, η οποία θεωρείται από τους Αυστριακούς ως το γνωστό κρυφό φαβορί των Αγώνων. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι η Εθνική Αυστρίας ενδιαφέρεται από καιρό για τον «Βασιλιά Otto της Ελλάδας».

Οι έγκαιρες και εύστοχες κινήσεις προβολής αναμένεται να προωθήσουν την τουριστική κίνηση και να διατηρήσουν τη θέση της Ελλάδας ως πλέον δημοφιλή προορισμό των Αυστριακών για τις κύριες καλοκαιρινές τους διακοπές.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024