Τελευταία νέα
ΑρχικήΠροορισμοίΚύπροςΝέο πρόγραμμα για την ανάπτυξη του συνεδριακού τουρισμού στην Κύπρο
Ambassadors in Tourism

Νέο πρόγραμμα για την ανάπτυξη του συνεδριακού τουρισμού στην Κύπρο

To επιτυχημένο πρόγραμμα «Ambassadors in Tourism» εισάγει ο ΚΟΤ στο πλαίσιο των προσπαθειών του για ανάπτυξη του συνεδριακού τουρισμού στην Κύπρο. Το πρόγραμμα είναι εθελοντικό και σκοπεύει στην απόδοση τού […]

To επιτυχημένο πρόγραμμα «Ambassadors in Tourism» εισάγει ο ΚΟΤ στο πλαίσιο των προσπαθειών του για ανάπτυξη<...> του συνεδριακού τουρισμού στην Κύπρο. Το πρόγραμμα είναι εθελοντικό και σκοπεύει στην απόδοση τού εν λόγω τίτλου τιμής σε διακεκριμένους Κύπριους ή ξένους, οι οποίοι με τη σειρά τους στις διεθνείς επαφές τους θα προβάλλουν την Κύπρο και θα ενθαρρύνουν τη διοργάνωση διεθνών ή περιφερειακών συνεδρίων στο νησί.

Οι «Πρέσβεις Τουρισμού» της Κύπρου θα καλούνται να αναδείξουν στις διεθνείς επαφές τους, τα πλεονεκτήματα της Κύπρου, που είναι οι κοντινές αποστάσεις, το τοπίο και οι υποδομές. Καταξιωμένοι προορισμοί, όπως της Ιαπωνίας, της Ισπανίας, της Ιρλανδίας, της Αγγλίας και της Νοτίου Αφρικής έχουν αποδείξει ότι με μόνο εργαλείο τους «Πρέσβεις Τουρισμού» είχαν σημαντική αύξηση στα συνέδρια που προσέλκυσαν. Για την υλοποίηση του προγράμματος, δηλαδή για την επιλογή και ανάδειξη των πρώτων Πρέσβεων Τουρισμού της Κύπρου, ο ΚΟΤ αναμένεται να καταλήξει στις αποφάσεις του μέσα στο φθινόπωρο. Οι Πρέσβεις Τουρισμού θα αντλούνται από επαγγελματικές ομάδες, όπως οι ακαδημαϊκοί, οι γιατροί, οι εκπρόσωποι της συνεδριακής βιομηχανίας, και οι επιχειρηματίες, ενώ θα καταβληθεί προσπάθεια να αποδοθεί ο τίτλος και σε παράγοντες σωματείων, γνωστούς καλλιτέχνες και αθλητές.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024