Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΤο marketing του ελληνικού τουρισμού στα χέρια των ιδιωτών
ΣΕΤΕ

Το marketing του ελληνικού τουρισμού στα χέρια των ιδιωτών

Στο στάδιο της διερεύνησης για το καλύτερο Επιχειρηματικό Σχέδιο (business plan) βρίσκεται αυτές τις μέρες ο ΣΕΤΕ με στόχο τη δημιουργία εταιρίας marketing. Ο χρονικός ορίζοντας δημιουργίας της εταιρίας είναι το τέλος του 2010…

Στο στάδιο της διερεύνησης για το καλύτερο Επιχειρηματικό Σχέδιο (business plan)<...> βρίσκεται αυτές τις μέρες ο ΣΕΤΕ με στόχο τη δημιουργία εταιρίας marketing. Ο χρονικός ορίζοντας δημιουργίας της εταιρίας είναι το τέλος του 2010.

«Εδώ και πολλά χρόνια ο ΣΕΤΕ προσπαθεί να πείσει τους κυβερνώντες – και ήταν πολλοί ζωή να έχουνε – για την αναγκαιότητα δημιουργίας μιας εταιρείας μάρκετινγκ για τον ελληνικό τουρισμό. Υποσχέσεις πολλές, αποτέλεσμα μηδέν. Για αυτό το λόγο αποφασίσαμε να το κάνουμε εμείς. Μελετούμε αυτή τη στιγμή ένα επιχειρηματικό σχέδιο μιας εταιρείας μάρκετινγκ που θα μελετά τη διεθνή αγορά, θα προωθεί τον ελληνικό τουρισμό στοχευμένα και θα πουλάει διαδικτυακά ελληνικά τουριστικά προϊόντα και υπηρεσίες. Πιστεύω να είμαστε έτοιμοι στο τέλος της χρονιάς», τόνισε κατά τη διάρκεια της ομιλίας του ο πρόεδρος του ΣΕΤΕ κ. Νίκος Αγγελόπουλος στο Παγκόσμιο Συνέδριο Κρητών, που πραγματοποιήθηκε πριν λίγες μέρες.

Είναι πραγματικότητα ότι εδώ και πολλά χρόνια, περισσότερα από 10, ο ΣΕΤΕ τονίζει την ανάγκη εφαρμογής εξειδικευμένου προγράμματος marketing για τον Ελληνικό τουρισμό, γεγονός στο οποίο όλοι συμφωνούν από πλευράς ηγεσίας του τουρισμού μας, αλλά κανείς από τους περισσότερους από 40 ΅επι κεφαλήςΆ του τουρισμού που πέρασαν από θέσεις κλειδιά δεν προχώρησε σε έργα. Εξαγγελίες, βαρύγδουπες υποσχέσεις πολλές,… έργα όμως; Καταλήγει λοιπόν στο συμπέρασμα κάποιος ότι μάλλον δε θέλουν! Βέβαια υπάρχει και το ενδεχόμενο να μην ενδιαφέρονται! Και τα δύο ισάξια καταστροφικά.

Πιστεύουμε ότι μετά από τόσα χρόνια καιρός είναι να πάρουν στα χέρια τους τα ηνία του marketing του ελληνικού τουρισμού οι ιδιώτες. Ελπίζουμε ότι η πολιτεία θα ακολουθήσει, θα υποστηρίξει, και θα συμμετέχει σε αυτή την προσπάθεια με μοναδικό στόχο τη σωστή ανάπτυξη του τουρισμού μας με βάση τις διεθνείς τάσεις, και τα διεθνή πεπραγμένα.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024