Τελευταία νέα
ΑρχικήΕπαγγελματικά ΤαξίδιαΕκδηλώσεις2ο workshop Κυπριακών τουριστικών επιχειρήσεων 2003

2ο workshop Κυπριακών τουριστικών επιχειρήσεων 2003

Για δεύτερη συνεχή χρονιά διοργανώνεται στην Αθήνα το workshop Κυπριακών Τουριστικών Επιχειρήσεων, μια κοινή εκδήλωση των μεγαλύτερων και σπουδαιότερων Κυπριακών τουριστικών επιχειρήσεων, κατά την οποία θα παρουσιασθούν οι υποδομές και […]

Για δεύτερη συνεχή χρονιά διοργανώνεται στην Αθήνα το workshop Κυπριακών Τουριστικών Επιχειρήσεων, μια κοινή εκδήλωση των μεγαλύτερων<...> και σπουδαιότερων Κυπριακών τουριστικών επιχειρήσεων, κατά την οποία θα παρουσιασθούν οι υποδομές και οι υπηρεσίες τους με ιδιαίτερη έμφαση στους τομείς των συνεδρίων και των ταξιδίων κινήτρων (Incentives), καθώς και τον τουρισμό Υγείας (wellness). Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2003 στον πολυχώρο `Αθηναΐς`.

Στόχος της εκδήλωσης είναι η γνωριμία των Ελλήνων επαγγελματιών από τον ευρύτερο χώρο του τουρισμού με τα στελέχη της Κυπριακής τουριστικής βιομηχανίας και τις επιχειρήσεις τους. Οι Έλληνες προσκεκλημένοι προέρχονται από τους τομείς της οργάνωσης συνεδρίων, των τουριστικών γραφείων, των επιχειρήσεων που διοργανώνουν εκδηλώσεις και συνέδρια για τα στελέχη τους και των ιατρικών εταιριών και συλλόγων που διοργανώνουν συνέδρια.

Στις ειδικά διαμορφωμένες αίθουσες της `Αθηναΐδας` οι Κύπριοι επιχειρηματίες του τουρισμού θα έχουν την ευκαιρία να συζητήσουν με τους έλληνες ενδιαφερόμενους και να παρουσιάσουν τις δυνατότητες, τις υποδομές και τις υπηρεσίες που παρέχουν, θα διανείμουν έντυπο υλικό. Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί παρουσίαση και workshop, με θέμα “Η Κύπρος ως προορισμός συνεδρίων και ταξιδιών κινήτρου”, όπου θα δοθούν πληροφορίες αλλά τα πιο πρόσφατα δεδομένα σχετικά με την Κύπρο ως σημαντικό προορισμό για τις Ελληνικές εταιρίες.

Η διοργανώτρια εταιρεία Smart Ideas αποφάσισε την θεσμοθέτηση της εκδήλωσης μετά την μεγάλη επιτυχία που σημείωσε πέρυσι, ενώ χορηγοί της εκδήλωσης είναι ο Κυπριακός Οργανισμός Τουρισμού και η Cyprus Airways.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024