Τελευταία νέα
ΑρχικήΕπαγγελματικά ΤαξίδιαΕκδηλώσειςΕβδομάδα Τουρισμού για την Κύπρο

Εβδομάδα Τουρισμού για την Κύπρο

Εβδομάδα αφιερωμένη στον τουρισμό είναι αυτή, που διανύουμε για την Κύπρο, με σύνθημα `Γνωρίστε την Κύπρο`, η οποία μάλιστα είναι αφιερωμένη στην `Κύπριδα Αφροδίτη`, σύμφωνα με δηλώσεις του Υπουργού Εμπορίου, […]

Εβδομάδα αφιερωμένη στον τουρισμό είναι αυτή, που διανύουμε για την Κύπρο, με σύνθημα `Γνωρίστε την Κύπρο`, η<...> οποία μάλιστα είναι αφιερωμένη στην `Κύπριδα Αφροδίτη`, σύμφωνα με δηλώσεις του Υπουργού Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού της Κύπρου, κ. Γιώργου Λιλλήκα.

Ο κ. Λιλλήκας, σε χαιρετισμό του στην τελετή έναρξης, είπε χαρακτηριστικά ότι “αν και το 2004 ήταν μια δύσκολη χρονιά για τον τουρισμό μας, πετύχαμε να ανακόψουμε την πτώση των τελευταίων χρόνων, να σταθεροποιήσουμε τη βρετανική αγορά και να πετύχουμε εντυπωσιακές αυξήσεις από άλλες πολύ σημαντικές αγορές για μας, όπως αυτές της Γερμανίας, της Ελλάδας, της Γαλλίας, χωρών της Ανατολικής Ευρώπης και άλλων”.

“Οι προσπάθειες μας” πρόσθεσε ο Κύπριος Υπουργός, “θα συνεχιστούν με τον ίδιο ενθουσιασμό, με στόχο η φετινή χρονιά, η οποία παρουσιάζει επίσης ιδιαιτερότητες και δυσκολίες, να σημειώσει ακόμα καλύτερα αποτελέσματα.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024