Τελευταία νέα
ΑρχικήΕπαγγελματικά ΤαξίδιαΟργανωτές ΣυνεδρίωνΝέος Γενικός Διευθυντής στην Erasmus Conferences Tours & Travel S.A.

Νέος Γενικός Διευθυντής στην Erasmus Conferences Tours & Travel S.A.

Την Γενική Διεύθυνση της Erasmus Conferences Tours & Travel S.A., ανέλαβε ο κ. Γιώργος Κυπαρισσούς, καταξιωμένο στέλεχοςτης τουριστικής βιομηχανίας της Ελλάδας. Ο κ. Γιώργος Κυπαρισσούς, με 25ετή εμπειρία στον ξενοδοχειακό […]

Την Γενική Διεύθυνση της Erasmus Conferences Tours & Travel S.A., ανέλαβε ο κ. Γιώργος Κυπαρισσούς, καταξιωμένο στέλεχος<...>της τουριστικής βιομηχανίας της Ελλάδας.

Ο κ. Γιώργος Κυπαρισσούς, με 25ετή εμπειρία στον ξενοδοχειακό κλάδο, αναλαμβάνει καθήκοντα Γενικού Διευθυντή της Erasmus Conferences Tours & Travel ύστερα από 10 χρόνια, όπου κατείχε τη θέση του Διευθυντή Δεξιώσεων (Banquet Manager) του ξενοδοχείου Divani Caravel, με αρμοδιότητες τις πωλήσεις, το marketing και τις δημόσιες σχέσεις. Ο κ. Κυπαρισσούς διετέλεσε Διευθυντής Δεξιώσεων και εστιατορίων πολυτελών διεθνών ξενοδοχείων και Catering της χώρας, όπως το Ledra Marriott, το Athenaum Intercontinental, το Olympic Catering, κ.α.

Ο νέος Γενικός Διευθυντής της Erasmus τίθεται ως επικεφαλής της ομάδας στελεχών της Erasmus, σε μια στιγμή που η εταιρία επεκτείνεται δυναμικά στην ελληνική και διεθνή συνεδριακή αγορά, έχοντας αναλάβει την οργάνωση μεγάλων Παγκοσμίων Επιστημονικών Συνεδρίων και Εκδηλώσεων.

Σε δήλωση της η Διευθύνουσα Σύμβουλος της Erasmus Conferences Tours & Travel κα Γεωργία Τσάτσου, τόνισε: “Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι και ευτυχείς, που ο κ. Γιώργος Κυπαρισσούς ανήκει σήμερα στην οικογένεια της Erasmus. Ο νέος Γενικός Διευθυντής της εταιρίας μας είναι ένα από τα πλέον επιτυχημένα, ικανά και αναγνωρίσιμα στελέχη του χώρου μας, αφού έχει πραγματοποιήσει με επιτυχία, χιλιάδες συνεδριακές και επαγγελματικές εκδηλώσεις”.

Ο νέος Γενικός Διευθυντής της Erasmus κ. Γιώργος Κυπαρισσούς σε δήλωση του υπογράμμισε: “Μετά από 25 έτη στον ξενοδοχειακό κλάδο, σχεδιάζοντας και οργανώνοντας συνεδριακές εκδηλώσεις, επέλεξα να υπηρετήσω τον ελληνικό συνεδριακό τουρισμό, μέσα από την Erasmus, μια από της κορυφαίες εταιρίες του κλάδου. Οι προκλήσεις της μετα-ολυμπιακής εποχής είναι μεγάλες, αφού φέρνουν στην χώρα μας μεγάλες και σημαντικές διοργανώσεις παγκόσμιας εμβέλειας”.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024