Τελευταία νέα
ΑρχικήΠροορισμοίΚύπροςΣτην Κύπρο θα πραγματοποιηθεί το Ελληνοκυπριακό Δερματολογικό Συνέδριο

Στην Κύπρο θα πραγματοποιηθεί το Ελληνοκυπριακό Δερματολογικό Συνέδριο

Οι Δερματολογικές Εταιρίες Ελλάδος και Κύπρου αποφάσισαν το 4ο κοινό δερματολογικό συνέδριο τους πραγματοποιηθεί στις 12-14 Απριλίου 2002 στη Λεμεσό. Το συνέδριο που μέσα από το πέρασμα των χρόνων έχει […]

Οι Δερματολογικές Εταιρίες Ελλάδος και Κύπρου αποφάσισαν το 4ο κοινό δερματολογικό συνέδριο τους πραγματοποιηθεί στις<...> 12-14 Απριλίου 2002 στη Λεμεσό<.>.

Το συνέδριο που μέσα από το πέρασμα των χρόνων έχει γίνει θεσμός για τους Κύπριους και Έλληνες Δερματολόγους, έχει ως στόχο την ενημέρωση των ιατρών στα τελευταία επιτεύγματα της δερματολογίας καθώς και την σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ των Κυπρίων και Ελλήνων συναδέλφων.

Το συνέδριο, το οποίο θα φιλοξενήσει κορυφαίους ομιλητές/ερευνητές από τον Ελλαδικό και τον ευρύτερο Ευρωπαϊκό χώρο, αναμένεται να παρακολουθήσουν περισσότεροι από 200 ιατροί από Κύπρο και Ελλάδα. Παράλληλα με το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί φαρμακευτική έκθεση, η οποία κάθε φορά προσελκύει το ενδιαφέρον πολλών φαρμακευτικών εταιριών από Κύπρο και Ελλάδα. Οι εταιρίες, εκτός των εκθεσιακών περιπτέρων, θα έχουν την ευκαιρία να επιδείξουν τις τελευταίες τεχνολογίες στα μηχανήματα laser, μέσω των δορυφορικών συμποσίων που θα πραγματοποιηθούν κατά τη διάρκεια του συνεδρίου.

Αποκλειστικοί οργανωτές είναι η εταιρία Congresswise Ltd, μέλος του Ομίλου Εταιριών Louis, η οποία ειδικεύεται στην οργάνωση συνεδρίων και εκθέσεων.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024