Τελευταία νέα

Ανοίγουν την Παρασκευή οι πύλες της EXPRO 2007

Με περισσότερους, από κάθε άλλη φορά, εκθέτες θα πραγματοποιηθεί, σύμφωνα με τους διοργανωτές, η φετινή 14η Διεθνής Έκθεση Ξενοδοχειακού και Επαγγελματικού Εξοπλισμού EXPRO, στο εκθεσιακό κέντρο Ε.Κ.Ε.Π., οι πύλεςτου οποίου […]

Με περισσότερους, από κάθε άλλη φορά, εκθέτες θα πραγματοποιηθεί, σύμφωνα με τους διοργανωτές, η φετινή 14η Διεθνής Έκθεση Ξενοδοχειακού και Επαγγελματικού Εξοπλισμού EXPRO, στο εκθεσιακό κέντρο Ε.Κ.Ε.Π., οι πύλες<...>του οποίου θα παραμείνουν ανοιχτές από την προσεχή Παρασκευή, 26 Ιανουαρίου έως και την Δευτέρα, 29 του μηνός. “Η φετινή αυξημένη συμμετοχή των εκθετών στην ναυαρχίδα της εταιρίας, στην EXPRO ξεπέρασε”, όπως χαρακτηριστικά δηλώνει το διοικητικό συμβούλιο της πολυμετοχικής εταιρίας, “τις προσδοκίες και τους στόχους μας”.

Τα 300 μέχρι στιγμής περίπτερα των εκθετών – όπου θα στεγάζονται ελληνικές και διεθνείς εταιρίες αντιπροσωπεύοντας εγχώριους και ξένους οίκους από όλο το φάσμα του ξενοδοχειακού και επαγγελματικού εξοπλισμού – θα καταλάβουν τα τρία επίπεδα του Ε.Κ.Ε.Π. Στο τέταρτο επίπεδο θα φιλοξενηθεί το Διεθνές Φεστιβάλ Μαγειρικής και Ζαχαροπλαστικής Τέχνης.

Το Γαστρονομικό Φεστιβάλ που διοργανώνεται από την Λέσχη Αρχιμαγείρων σε συνεργασία με την EXPRO AE θα πραγματοποιηθεί φέτος για πέμπτη συνεχή χρονιά. Το άκρως δελεαστικό πρόγραμμά του περιλαμβάνει τις τρεις ημέρες διοργάνωσής του (26-29 Ιανουαρίου): παρουσιάσεις, σεμινάρια, επιδείξεις υψηλής μαγειρικής τέχνης από Έλληνες και Ευρωπαίους Chef, ενώ οι καταξιωμένοι και οι εν δυνάμει chef (σπουδαστές αντίστοιχων τουριστικών σχολών της χώρας) θα επιδοθούν σε γευστικό διαγωνισμό, πειραματιζόμενοι με τις γεύσεις και τη φαντασία τους και παρουσιάζοντας στο τέλος τις γαστρονομικές τους προτάσεις.

Σημειώνεται πως για τη διευκόλυνση και την άνετη πρόσβαση των επισκεπτών στην EXPRO 2007 θα υπάρχουν στους σταθμούς του μετρό Δουκίσσης Πλακεντίας και Μεταξουργείου ειδικά πούλμαν, τα οποία θα έχουν σε ευδιάκριτο σημείο αναρτημένη την αφίσα της EXPRO 2007 και θα τους μεταφέρουν δωρεάν στο ΕΚΕΠ.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024