Τελευταία νέα

Νέο πρωτοποριακό τραπέζι στο showroom της Carteco

Νέα τάση, ανάγκη για λειτουργικότητα και καινοτομία ή απλά το έπιπλο που κατάφερε επιτέλους να τα συνδυάσει και τα τρία. Ο Soren Kjaer, σε συνεργασία με την Σκανδιναβική εταιρία Holmris […]

Νέα τάση, ανάγκη για λειτουργικότητα και καινοτομία ή απλά το έπιπλο που κατάφερε επιτέλους να τα συνδυάσει και τα τρία. Ο Soren Kjaer, σε συνεργασία με την Σκανδιναβική εταιρία Holmris Hansen, δίνουν ιδιαίτερη βαρύτητα<...>στις ώρες και τις μέρες που περνάμε στο γραφείο και δημιουργούν το έπιπλό που μας αλλάζει την ψυχολογία, χρωματίζει το χώρο και αναβαθμίζει την επαγγελματική αισθητική.

Το πρώτο τραπέζι που δίνει διέξοδο τόσο στη κοινότυπη αντίληψη του επαγγελματικού design, όσο και στα καλώδια που πάντα κρέμονται από PC, laptop, printers. Με επιβλητική εμφάνιση δημιουργεί θέσεις σε χαρτιά, μολύβια, στυλό, και οτιδήποτε άλλο βρίσκεται συνήθως παρατεταγμένο κατά μήκος ενός γραφείου. Έχει την ικανότητα να βάζει σε τάξη όλα τα «άτακτα» λειτουργικά αντικείμενα και ταυτόχρονα να δίνει την αίσθηση ενός user friendly επίπλου.

Οι διαστάσεις του έχουν σταθερό εμβαδόν, αλλά μπορεί και μεταβάλλεται ηλεκτρικά σε ύψος 80 ή 1,23 εκατοστών Χ 1,40 μήκος, ώστε να ανταποκρίνεται στις εκάστοτε ανάγκες. Υπό άλλες συνθήκες και με άλλη μορφή θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως τραπέζι τρίτης γενιάς, το περιορίζει όμως η μη compact μορφή του και το γεγονός ότι δε χωράει στη τσέπη. Μπορείτε να το δείτε στο showroom της Carteco καθημερινά 9:00 με 17:00.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024