Τελευταία νέα

Σύμβαση με τη GRAMMO υπέγραψε η Digital Sound & Vision

H Digital Sound & Vision είναι η πρώτη εταιρία παροχής μουσικής, που υπέγραψε σύμβαση νομιμότητας με την ένωση δισκογραφικών εταιριών (GRAMMO-IFPI). Με αυτήν την σύμβαση, οι πελάτες της Digital Sound […]

H Digital Sound & Vision είναι η πρώτη εταιρία παροχής μουσικής, που υπέγραψε σύμβαση νομιμότητας με την ένωση δισκογραφικών εταιριών (GRAMMO-IFPI). Με αυτήν την σύμβαση, οι πελάτες της Digital Sound & Vision είναι απόλυτα<...>νόμιμοι σύμφωνα με την νέα νομοθεσία, και λαμβάνουν σχετική βεβαίωση από τους 2 φορείς, καθώς και από την Ανώνυμη Εταιρία Πνευματικής Ιδιοκτησίας (ΑΕΠΙ), για επίδειξη σε τυχόν έλεγχο.

Σημειώνεται πως το σύστημα μετάδοσης μουσικής “wizard” της DSV είναι ιδιαίτερα δημοφιλές μεταξύ πολλών επιχειρήσεων, όπως ξενοδοχεία, καφετέριες, εστιατόρια, κρουαζιερόπλοια, που φιλοξενούν καθημερινά αρκετούς επισκέπτες. Χωρίς καμία ανθρώπινη παρέμβαση το “wizard” έχει τη δυνατότητα να μεταδίδει απεριόριστο αριθμό μουσικών θεμάτων και τέσσερα διαφορετικά μουσικά προγράμματα ταυτόχρονα, κάτι που είναι ιδανικό για ξενοδοχεία γιατί με μικρότερο κόστος προσφέρουν σαφώς καλύτερες υπηρεσίες προς τους καλεσμένους τους.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024