Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςH Digital Sound & Vision στην έκθεση xenia
Μουσικές προτάσεις και τεχνολογικές λύσεις για πλήρη οπτικοακουστική κάλυψη

H Digital Sound & Vision στην έκθεση xenia

Η εταιρεία ψηφιακών εφαρμογών ήχου και εικόνας στην Ελλάδα Digital Sound & Vision θα συμμετάσχει και φέτος στην έκθεση ξενοδοχειακού εξοπλισμού xenia. Στο περίπτερο 3Β3α θα παρουσιαστούν οι μουσικές της […]

Η εταιρεία ψηφιακών εφαρμογών ήχου και εικόνας στην Ελλάδα Digital Sound & Vision θα συμμετάσχει και φέτος στην<...> έκθεση ξενοδοχειακού εξοπλισμού xenia. Στο περίπτερο 3Β3α θα παρουσιαστούν οι μουσικές της προτάσεις και οι τεχνολογικές λύσεις για την πλήρη οπτικοακουστική κάλυψη της κάθε επιχείρησης.

Οι επισκέπτες του περιπτέρου της εταιρείας θα γνωρίσουν απο κοντά το πλέον διαδεδομένο σύστημα μετάδοσης μουσικής Wizard XP, με περισσότερες από 700 συνεργαζόμενες επιχειρήσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό (μεταξύ των οποίων τα ξενοδοχεία Aldemar, Maris, Elounda, Sofitel, Sani, Novotel, Starwood Blue Palace, Louis Theoxenia κ.λπ.), τα νέα σύγχρονα προϊόντα επαγγελματικού ηχητικού εξοπλισμού, αλλά και θα ενημερωθούν από τους συμβούλους της Digital Sound & Vision για πλήρη οπτικοακουστική μελέτη, εμπορία και εγκατάσταση.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024