Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΓαστρονομίαΞεκίνησε η έκθεση ξενοδοχειακού εξοπλισμού Expro 2004

Ξεκίνησε η έκθεση ξενοδοχειακού εξοπλισμού Expro 2004

Ξεκίνησε με περισσότερους από 300 εκθέτες η 11η Διεθνής Έκθεση Επαγγελματικού και Ξενοδοχειακού Εξοπλισμού Expro 2004 με την τελετή εγκαινίων που έγινε στο Εκθεσιακό Κέντρο ΕΚΕΠ της Αθήνας. Η σημαντικότερη, […]

Ξεκίνησε με περισσότερους από 300 εκθέτες η 11η Διεθνής Έκθεση Επαγγελματικού και Ξενοδοχειακού Εξοπλισμού<...> Expro 2004 με την τελετή εγκαινίων που έγινε στο Εκθεσιακό Κέντρο ΕΚΕΠ της Αθήνας.

Η σημαντικότερη, όπως έχει χαρακτηριστεί από τους οργανωτές της, έκθεση του κλάδου, παρουσιάζει στην ελληνική αγορά δεκάδες χιλιάδες νέα προϊόντα της εγχώριας και παγκόσμιας παραγωγής.

Επειδή για την οικονομία και την αγορά της Ελλάδας το 2004 έχει χαρακτηριστεί ως χρονιά σταθμός και όλα, πλέον, κινούνται στο ρυθμό της Ολυμπιάδας, οι επαγγελματικές και τουριστικές επιχειρήσεις έχουν αποδοθεί σε ένα αγώνα εκσυγχρονισμού τους. Στην πρόκληση αυτή η 11η Διεθνής Έκθεση Expro 2004 έρχεται να παίξει τον καθοριστικό της ρόλο.

Τα στελέχη της Expro Α.Ε προετοιμάζουν με τον καλύτερο τρόπο την Expro 2004 και όπως τονίζει ο διευθύνων σύμβουλός της, Κώστας Αυγεράκης, “είμαστε υπερήφανοι για την ανταπόκριση που βρίσκουμε από πλευράς εκθετών, αφού ήδη αρκετές εβδομάδες πριν από την έναρξη της έκθεσης έχουν καλυφθεί οι συμμετοχές για τους εκθεσιακούς χώρους. Είναι δε σημαντικό ότι οι επιχειρήσεις που έχουν δηλώσει συμμετοχή, είναι αφενός οι μεγαλύτερες και σοβαρότερες του κλάδου και αφετέρου εκπροσωπούν και ένα ευρύ φάσμα της διεθνούς παραγωγής”.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της Expro Α.Ε., Κώστας Τσιγαρίδας, επισημαίνει ότι “Το 2004 δεν είναι απλώς το έτος διοργάνωσης των Ολυμπιακών Αγώνων στη χώρα μας, αλλά η μεγάλη ευκαιρία για την επιβεβαίωση της εθνικής προόδου για τη δημιουργία μιας αγοράς εφάμιλλης των προηγμένων αγορών του κόσμου”.

Έτσι με την τεχνικά άρτια και ποιοτικά και ποσοτικά διαφορετική διοργάνωσή της, αναφέρει ο κ. Κ. Τσιγαρίδας, η Expro 2004 βάζει με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο τη δική της σφραγίδα για την υλοποίηση όλων αυτών των στόχων και τη διεθνή αναγνώριση.

Είναι αξιόλογο να τονιστεί ότι μεγάλος αριθμός επισκεπτών από ξένες χώρες έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για να επισκεφθεί την Expro 2004 μέσω των αρμόδιων επιμελητηρίων.

Πανελλήνιο Φεστιβάλ Μαγειρικής Τέχνης

Ταυτόχρονα στο πλαίσιο της λειτουργίας της Expro 2004 θα διοργανωθεί από τη Λέσχη Αρχιμαγείρων (Chef`s Club) σε ειδικούς χώρους του Εκθεσιακού Κέντρου ΕΚΕΠ και το 2ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Μαγειρικής Τέχνης 2004.

Πρόκειται σύμφωνα με τους διοργανωτές της για μια υψηλού επιπέδου συνάντηση γαστρονομίας με 350 περίπου συμμετοχές μαθητών Σχολών Μαγειρικής και επαγγελματιών του χώρου.

Θα διαγωνιστούν επί τριήμερο σε 10 διαφορετικές κατηγορίες μαγειρικής σε διάφορους τομείς όπως θαλασσινών, πουλερικών, επίδειξης υψηλής γαστρονομίας, ζαχαροπλαστικής, υγιεινής διατροφής κ.ά.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024