Τελευταία νέα
ΑρχικήΟδικές ΜεταφορέςΟδικός ΤουρισμόςΕπανέρχεται η ελεγχόμενη στάθμευση στην Αθήνα

Επανέρχεται η ελεγχόμενη στάθμευση στην Αθήνα

Επανέρχεται σε περιοχές του Δήμου Αθηναίων το σύστημα ελεγχόμενης στάθμευσης. Σε πρώτο στάδιο θα δημιουργηθούνθέσεις κατοίκων, επισκεπτών, καθώς και ειδική κατηγορία στάθμευσης οχημάτων για επαγγελματικές ανάγκες. Σε ισχύ από τις […]

Επανέρχεται σε περιοχές του Δήμου Αθηναίων το σύστημα ελεγχόμενης στάθμευσης. Σε πρώτο στάδιο θα δημιουργηθούν<...>θέσεις κατοίκων, επισκεπτών, καθώς και ειδική κατηγορία στάθμευσης οχημάτων για επαγγελματικές ανάγκες. Σε ισχύ από τις 20 Νοεμβρίου.
Για τους επισκέπτες το σύστημα θα ισχύει κατά τις εργάσιμες ημέρες από 09:00 έως 16:00, ενώ για τις θέσεις κατοίκων και τις ειδικές θέσεις δεν θα υπάρχει χρονικός περιορισμός. Το ετήσιο τέλος στάθμευσης οχήματος κάτοικου έχει καθοριστεί στα 10 ευρώ, χωρίς χρονικό περιορισμό ανά θέση ελεγχόμενης στάθμευσης εντός της προσδιορισμένης περιοχής (ζώνης) κατοικίας του.
Κατά την πρώτη φάση του συστήματος ελεγχόμενης στάθμευσης οι περιοχές εφαρμογής του χωρίζονται στις ακόλουθες επτά ζώνες:

Η Ζώνη 1 περιλαμβάνει την περιοχή της οδού Ρηγίλλης και του HILTON, η ζώνη 2 το ανατολικό τμήμα του Κολωνακίου με φυσικό όριο την πλατειά Δεξαμενής και την πλατειά Φιλικής Εταιρείας, η ζώνη 3 την υπόλοιπη περιοχή του Κολωνακίου και το νότιο τμήμα της περιοχής του κέντρου, η ζώνη 4 το βόρειο τμήμα της περιοχής του κέντρου και των Εξαρχείων, η ζώνη 5 την περιοχή του εμπορικού τρίγωνου, διευρυμένη με τη λωρίδα της περιοχής του κέντρου μέχρι την Λεωφόρο Πανεπιστημίου, η ζώνη 6 την περιοχή του Ψυρρή και την περιοχή του Γέρανιου και η ζώνη 7 την Πλάκα.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024