Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΕνισχυμένο το δίκτυο και το σύνολο παρεχόμενων υπηρεσιών του CV Travel για το 2006

Ενισχυμένο το δίκτυο και το σύνολο παρεχόμενων υπηρεσιών του CV Travel για το 2006

Νέες υπηρεσίες και περισσότερους προορισμούς, μεταξύ των οποίων και ελληνικούς, περιλαμβάνει η νέα μπροσούρα για το 2006του βρετανικού tour operator `CV Travel`, που παρουσιάστηκε πρόσφατα. Όσον αφορά στα ελληνικά νησιά, […]

Νέες υπηρεσίες και περισσότερους προορισμούς, μεταξύ των οποίων και ελληνικούς, περιλαμβάνει η νέα μπροσούρα για το 2006<...>του βρετανικού tour operator `CV Travel`, που παρουσιάστηκε πρόσφατα.

Όσον αφορά στα ελληνικά νησιά, το `CV Travel` συμπεριέλαβε στο πρόγραμμα του για την επόμενη χρονιά την Λευκάδα και την Μύκονο, ενώ εβδομαδιαίως εκτελούνται πτήσεις από το Gatwick και το Manchester για την Κέρκυρα, τους Παξούς και τη Λευκάδα.

Ακόμη, το `CV Travel` για τη νέα χρονιά προσφέρει περισσότερες υπηρεσίες προς τους πελάτες του, όπως ενοικιάσεις σκαφών, μεταφορές με ιδιωτικά τζετ και υδροπλάνα, προσωπικό μασέρ, μπάτλερ και babysitter, αλλά και παρακολούθηση μαθημάτων Pilates και μαγειρικής, περιηγήσεις με ποδήλατα και δοκιμές κρασιών.

Σημειώνεται ότι η ονομασία του CV Travel προέρχεται από το `Corfu Villas`, καθώς η Κέρκυρα αποτελεί το `σπίτι` της εταιρίας με ένα ιδιαίτερα εμπλουτισμένο φάσμα επιλογών για διακοπές εκεί το 2006. Το CV Travel έχει προσθέσει για το 2006, όσον αφορά στη Κέρκυρα, 14 βίλες στο δίκτυο της για την ερχόμενη χρονιά, εμπλουτίζοντας ακόμη περισσότερο τις επιλογές για διακοπές στα ελληνικά νησιά, πέραν των ήδη προσφερόμενων ελληνικών προορισμών (Παξούς, Σπέτσες και Κρήτη).

Ακόμη για την ερχόμενη χρονιά, το `CV Travel` έχει εντάξει στο πρόγραμμα του τα Ιταλικά νησιά Ponza και Ischia, 12 νέες βίλες στη Γαλλία, 9 νέες βίλες στη Mallorca και την Andalucia, ενώ έχει εντάξει και το νησί Ibiza στο δίκτυο του. Να σημειωθεί ότι οι δραστηριότητες του `CV Travel` έχουν επεκταθεί και στο Μαρόκο.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024