Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΣτην οικογένεια του Kuoni Group το CV Travel

Στην οικογένεια του Kuoni Group το CV Travel

Την εξαγορά του βρετανού tour operator CV Travel ανακοίνωσε πριν λίγες μέρες το Kuoni Group, στα πλαίσια της επεκτατικής του πολιτικής. Το CV Travel, που ιδρύθηκε το 1972, ειδικεύεται στη […]

Την εξαγορά του βρετανού tour operator CV Travel ανακοίνωσε πριν λίγες μέρες το Kuoni Group, στα πλαίσια της επεκτατικής του πολιτικής. Το CV Travel, που ιδρύθηκε το 1972, ειδικεύεται στη παροχή πολυτελών βιλών<...>και χιονοδρομικών σαλέ σε διακεκριμένους πελάτες της βρετανικής αγοράς.

Το CV Travel ξεκίνησε με την ενοικίαση ιδιωτικών βιλών στην Κέρκυρα, αλλά μετά την επιτυχή επέκταση των δραστηριοτήτων του, στο δίκτυο προσφερόμενων υπηρεσιών του έχουν ενταχθεί πολυτελείς βίλες σε όλη την Ευρώπη, με επίκεντρο την Ελλάδα, την Ιταλία και την Γαλλία. Τα τελευταία χρόνια, ανάλογες υπηρεσίες προσφέρει και σε πιο μακρινούς προορισμούς, όπως το Μαρόκο, το Ομάν και την Καραϊβική. Οι πωλήσεις γίνονται απευθείας στους πελάτες, ενώ συνεργάζεται με λίγους ανεξάρτητους τουριστικούς πράκτορες.

Το Kuoni Group σκοπεύει να διατηρήσει τα επιτυχημένα brands του CV, που είναι ιδιαίτερα δημοφιλή στη βρετανική ταξιδιωτική αγορά. Το προσωπικό – 40 άτομα – θα διατηρήσει τις θέσεις του, ώστε η ανάπτυξη της επιχείρησης να συνεχιστεί και να ενισχυθεί περαιτέρω. Σε γενικές γραμμές, το CV Travel θα διατηρήσει την ανεξαρτησία του εντός του ομίλου επιχειρήσεων του Kuoni.

“Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για την ένταξη των τριών εκπληκτικών brands του CV Travel – Ski Verbier, Owners’ Syndicate και CV – στην οικογένεια του Kuoni, καθώς θα ενισχύσουν σημαντικά το δίκτυο υπηρεσιών μας στη Βρετανία” δήλωσε σχετικά ο CEO του Kuoni Group, κ. Armin Meier.

“Το CV Travel είναι ένα φιλόδοξο brand, που προσφέρει ότι καλύτερο στα πολυτελή ταξίδια” ανέφερε χαρακτηριστικά η Γενική Διευθύντρια του Kuoni UK, κυρία Sue Biggs.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024