Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΤο Travel Plan χορηγός της Εθνικής Ομάδας στο Μουντιάλ 2010
2010 FIFA World Cup South Africa

Το Travel Plan χορηγός της Εθνικής Ομάδας στο Μουντιάλ 2010

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοινώνει την έναρξη χορηγικής συμφωνίας με την εταιρεία ταξιδιών και φιλοξενίας Travel Plan. Η χορηγία εκτείνεται στο σύνολο των δραστηριοτήτων της Ε.Π.Ο. με αιχμή του δόρατος […]

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοινώνει την έναρξη χορηγικής συμφωνίας με την εταιρεία ταξιδιών<...> και φιλοξενίας Travel Plan. Η χορηγία εκτείνεται στο σύνολο των δραστηριοτήτων της Ε.Π.Ο. με αιχμή του δόρατος τις μετακινήσεις και τη διαμονή των Εθνικών Ομάδων και ιδιαιτέρως της Εθνικής Ανδρών στο Μουντιάλ 2010, στη μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου στη Νότια Αφρική.

Για την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία η συνεργασία της με την Travel Plan αποτελεί έμπρακτη απόδειξη της σημαντικής προόδου που έχει επιτελέσει στον τομέα της σύνδεσης του ποδοσφαίρου με την αγορά και τις επιχειρήσεις, καθώς και της δυναμικής που διαθέτει το ελληνικό ποδόσφαιρο και οι Εθνικές Ομάδες. Τις επόμενες ημέρες, η συμφωνία αυτή θα εκφρασθεί και προς την πλευρά των φιλάθλων με την ανάπτυξη και διάθεση συγκεκριμένων προϊόντων και υπηρεσιών – εισιτηριών για τους όλους τους αγώνες των Εθνικών Ομάδων Ποδοσφαίρου, πακέτων μετακινήσεων και διαμονής στις πόλεις της Νότιας Αφρικής που θα φιλοξενήσουν το μεγάλο αθλητικό γεγονός της χρονιάς. Το TRAVEL PLAN θα συμμετέχει σε όλες τις αποστολές και των επίσημους αγώνες των Εθνικών Ομάδων.

Το Travel Plan είναι ο χορηγός της Εθνικών Ομάδων Ποδοσφαίρου και της Εθνικής Ανδρών στους αγώνες που θα δώσουν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου, Μουντιάλ 2010, στη Νότια Αφρική. Η χορηγία εκτείνεται στο σύνολο των δραστηριοτήτων της Ε.Π.Ο. με αιχμή του δόρατος τις μετακινήσεις και τη διαμονή των Εθνικών Ομάδων και ιδιαιτέρως της Εθνικής Ανδρών, στη μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου στη Νότια Αφρική.

Το Travel Plan που έχει το αποκλειστικό δικαίωμα της διάθεσης εισιτηρίων για τους αγώνες της Εθνικής ανδρών προετοιμάζει για τους φιλάλθους συγκεκριμένα προϊόντα-πακέτα μετακινήσεων και διαμονής στις πόλεις της Νότιας Αφρικής που θα φιλοξενήσουν το μεγάλο αθλητικό γεγονός της χρονιάς τον Ιούνιο και τον Ιούλιο του 2010 και στις οποίες θα αγωνισθεί η εθνική ομάδα.

Το Travel Plan θα συμμετέχει σε όλες τις αποστολές και τους επίσημους αγώνες των Εθνικών Ομάδων, αλλά θα προσφέρει και τη δυνατότητα στους φιλάθλους και τους ταξιδιώτες να γνωρίσουν τη Νότιο Αφρική, το οικονομικό θαύμα της Μαύρης Ηπείρου.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024