Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsUnijet: Μειώνει τις τιμές της και προσθέτει προορισμούς στην Ελλάδα

Unijet: Μειώνει τις τιμές της και προσθέτει προορισμούς στην Ελλάδα

Στη δεύτερη έκδοση της καλοκαιρινής της μπροσούρας για το 2002 η εταιρία Unijet, θυγατρική της First Choice, πρόσθεσε 12 νέα πακέτα για την Ελλάδα, και πρωτοπαρουσίασε διακοπές στην Πάργα και […]

Στη δεύτερη έκδοση της καλοκαιρινής της μπροσούρας για το 2002 η εταιρία Unijet<.>, θυγατρική της First Choice, πρόσθεσε<...> 12 νέα πακέτα για την Ελλάδα, και πρωτοπαρουσίασε διακοπές στην Πάργα και στη Λέσβο.

Επίσης, η νέα μπροσούρα παρουσιάζει 6 νέα πακέτα στην Τουρκία. Ο γενικός διευθυντής της Unijet για τους κοντινούς προορισμούς κ. John Riley ανακοίνωσε ότι ‘η Τουρκία είχε παρουσιάσει μερικά προβλήματα τα περασμένα χρόνια, αλλά είμαστε πεπεισμένοι ότι θα κάνει μεγάλη στροφή το 2002. Στην Ελλάδα είχαμε μεγάλη επιτυχία τα περασμένα χρόνια, και πιστεύουμε ότι αυτή η στιγμή είναι η κατάλληλη για να προτείνουμε και μικρότερους προορισμούς’.

Όσον αφορά τις τιμές, η Unijet προσφέρει στη νέα μπροσούρα για το καλοκαίρι του 2002 μεγάλες εκπτώσεις για τους μακρινούς προορισμούς, που φαίνεται να μην πωλούν πολύ, και ιδίως η Φλόριδα. Λόγω της μείωσης των πωλήσεων τις περασμένες χρονιές κατά 20-25% στις χώρες της Καραϊβικής και στο Μέξικο, η Unijet αποφάσισε να μειώσει και τις σελίδες της μπροσούρας της που έχει αφιερώσει στους παραπάνω προορισμούς. Αντιπρόσωποι της Unijet δήλωσαν ότι η ελαφρά μείωση της λίρας Αγγλίας έναντι του δολαρίου έχουν δυσκολέψει την κατάσταση και έχουν κάνει τα ξενοδοχεία της περιοχής ακριβότερα. Ακόμα, και οι τιμές στην Βραζιλία έχουν μειωθεί από 20 έως 40 λίρες Αγγλίας το άτομο, για να τονωθούν οι πωλήσεις.

Επίσης, στην μπροσούρα παρουσιάζονται και κρουαζιέρες της Royal Caribbean Cruises γεγονός που προέρχεται από τη ‘σύσφιξη των σχέσεων’ της παραπάνω εταιρίας με την First Choice.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024