Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνΤουριστικά ΓραφείαΗ MidEast επίσημος συνεργάτης του Φεστιβάλ Bridge "Ελληνικά Νησιά"
Το Φεστιβάλ θα γίνει στην Κρήτη 28 Αυγούστου - 4 Σεπτεμβρίου 2011

Η MidEast επίσημος συνεργάτης του Φεστιβάλ Bridge "Ελληνικά Νησιά"

Το Φεστιβάλ Bridge "Ελληνικά Νησιά" πραγματοποιείται στην Κρήτη από 28 Αυγούστου έως 4 Σεπτεμβρίου 2011, με επίσημο προμηθευτή ταξιδιωτικών υπηρεσιών την MidEast.

Η MidEast, για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, θα είναι ο επίσημος προμηθευτής ταξιδιωτικών υπηρεσιών για το Φεστιβάλ Bridge “Ελληνικά Νησιά”.

Το Φεστιβάλ θα λάβει χώρα στο πεντάστερο ξενοδοχείο “Out of the Blue” Capsis Elite Resort στην Κρήτη, από τις 28 Αυγούστου μέχρι τις 4 Σεπτεμβρίου 2011. Το Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2011 θα πραγματοποιηθεί ειδική Τελετή Απονομής των Βραβείων και θα ακολουθήσει επίσημο δείπνο. Οι πολυάριθμες συμμετοχές περιλαμβάνουν ονόματα όχι μόνο από τον ελληνικό, αλλά και από τον διεθνή χώρο και από χώρες, όπως Καναδάς, Λίβανος, Ιταλία, Γαλλία, Βέλγιο, Αυστρία κ.λπ. Η MidEast  αναλαμβάνει τη διαμονή, τις μετακινήσεις, τις ξεναγήσεις και οποιαδήποτε άλλη ταξιδιωτική υπηρεσία.

Η κα Κατερίνα Μούσμπε, διευθύντρια της MidEast, δήλωσε: “Η μακρά εμπειρία μας στην αγορά τουρισμού μας αξιώνει να αναλαμβάνουμε παρόμοια έργα, ενώ η μεγαλύτερη ανταμοιβή για εμάς είναι οι συνεργασίες που εδραιώνονται και διατηρούνται για χρόνια. Η συγκεκριμένη διοργάνωση είναι απαιτητική και γι’αυτό η επιλογή της MidEast ως επίσημου προμηθευτή ταξιδιωτικών υπηρεσιών μας τιμά ιδιαιτέρως”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024