Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΝέα ενιαία εταιρική ταυτότητα της Express Holidays
Επέκταση του δικτύου σε Ελλάδα και ΝΑ Ευρώπη

Νέα ενιαία εταιρική ταυτότητα της Express Holidays

Η εταιρεία Express Holidays προβαίνει στην αντικατάσταση του εμπορικού σήματος “Top Travel” με το “Express Holidays” και ανανεώνει το λογότυπό της. H κίνηση αυτή, εντάσσεται στο πλαίσιο της υιοθέτησης κοινής […]

Η εταιρεία Express Holidays προβαίνει στην αντικατάσταση του εμπορικού σήματος “Top Travel” με το “Express Holidays” και ανανεώνει το<...> λογότυπό της. H κίνηση αυτή, εντάσσεται στο πλαίσιο της υιοθέτησης κοινής εταιρικής ταυτότητας για το σύνολο των προσφερόμενων υπηρεσιών, είτε απευθύνονται σε εταιρικούς, είτε σε μεμονωμένους πελάτες.

Η Express Holidays αποτελεί μέλος των μεγαλύτερων και ισχυρότερων οργανισμών και φορέων, εξυπηρετώντας με επιτυχία τα τελευταία χρόνια ένα μεγάλο αριθμό εταιρικών πελατών, διοργανώνοντας μεγάλες εκδηλώσεις και συνέδρια και καλύπτοντας ως επίσημος παροχέας τουριστικών υπηρεσιών τις ανάγκες σημαντικών αθλητικών διοργανώσεων, όπως η EUROLEAGUE FINAL4 2007 που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, η EUROLEAGUE FINAL4 2008 που πραγματοποιήθηκε στη Μαδρίτη και το Ελληνικό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου της SUPERLEAGUE από το 2007 έως σήμερα.

Μετά και την απόκτηση των Carrefour Travel, διαθέτει το μεγαλύτερο δίκτυο καταστημάτων στην Ελλάδα που αριθμεί σήμερα 14 καταστήματα. Μέχρι το τέλος του χρόνου αναμένεται να προστεθούν τέσσερα ακόμα καταστήματα σε Πάτρα, Ιωάννινα, Ηράκλειο (Κρήτης) και Λάρισα, που θα λειτουργούν σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους των αντίστοιχων υπερκαταστημάτων Carrefour-Μαρινόπουλος. Με την έναρξη λειτουργίας των καταστημάτων αυτών το δίκτυο της Express Holidays θα αριθμεί 18 σημεία πώλησης, επιτυγχάνοντας καλύτερη και μεγαλύτερη γεωγραφική κάλυψη της ελληνικής επικράτειας απασχολώντας περισσότερα από 100 άτομα διαφόρων ειδικοτήτων.

Επίσης, σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η επέκταση του δικτύου στην ευρύτερη περιοχή της ΝΑ Ευρώπης, όπου η εταιρεία έχει προχωρήσει ήδη στην ίδρυση θυγατρικών εταιρειών σε Κύπρο, Μαυροβούνιο και Βουλγαρία με στόχο να λειτουργήσουν στις αρχές του 2009 δύο καταστήματα στην Κύπρο (Λευκωσία και Λεμεσό) και από ένα στη Σόφια και στην Ποντγκόριτσα.

Σύμφωνα με το τριετές επιχειρησιακό σχέδιο της Express Holidays, στο δίκτυο καταστημάτων της εταιρείας αναμένεται να προστεθούν 30 ακόμα σημεία πώλησης έως το 2010, με στόχο τη δημιουργία του μεγαλύτερου Ομίλου παροχής τουριστικών και ταξιδιωτικών υπηρεσιών στη Νοτιο-Ανατολική Ευρώπη με παρουσία σε περισσότερες από τέσσερις αγορές. Στο πλαίσιο αυτό αναμένεται σημαντική αύξηση των μεγεθών της εταιρείας, με τον κύκλο εργασιών της να ανέρχεται στα 20 εκατ. ευρώ για τη χρήση του 2008 και να εκτιμάται ότι θα υπερδιπλασιαστεί με την ολοκλήρωση του τριετούς επενδυτικού της πλάνου.

Παράλληλα, ολοκληρώθηκε η μεταφορά της έδρας της εταιρείας από το Κολωνάκι σε ιδιόκτητο πενταόροφο κτίριο στο Ν. Ψυχικό, όπου στεγάζεται το σύνολο των κεντροποιημένων υπηρεσιών της. Από την πρώτη Νοεμβρίου θα ξεκινήσει η διάθεση των ταξιδιωτικών πακέτων για την εορταστική περίοδο σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές, καθώς και η λειτουργία της ανανεωμένης και αναβαθμισμένης ιστοσελίδας της www.expressholidays.gr, που θα παρέχει εκτός των άλλων τη δυνατότητα on-line κρατήσεων αεροπορικών και ακτοπλοϊκών εισιτηρίων, ξενοδοχείων και ενοικίασης αυτοκινήτων σε όλο τον κόσμο.

Ταυτόχρονα, και προκειμένου να καλυφθούν οι αυξημένες ανάγκες και απαιτήσεις του δικτύου της, η Express Holidays συνεργάστηκε με τις Vodafone και Siemens για την αναβάθμιση της υλικοτεχνικής της υποδομής, αποκτώντας ενιαίο call center με δυνατότητα ταυτόχρονης εξυπηρέτησης σε όλα τα σημεία πώλησης.

Η κίνηση αυτή αποσκοπεί στην βελτίωση της ποιότητας των υπηρεσιών που προσφέρει στους πελάτες της η Express Holidays και αποτελεί συνέχεια των επιτυχημένων συνεργασιών που έχει συνάψει με ισχυρούς Τραπεζικούς Οργανισμούς προσφέροντας ειδικά προνόμια σε κατόχους πιστωτικών καρτών, όπως η Go Card της Εθνικής Τράπεζας και η Simply Visa της Carrefour Credit με την Εμπορική Τράπεζα.

Με αφορμή την υιοθέτηση ενιαίας εταιρικής ταυτότητας και την επέκταση του δικτύου, ο διευθύνων σύμβουλος της Express Holidays κ. Γιώργος Δασκαλάκης, δήλωσε σχετικά: “Ένα περίπου χρόνο μετά την εξαγορά των CARREFOUR TRAVEL και τη δημιουργία του μεγαλύτερου και ταχύτερα αναπτυσσόμενου δικτύου παροχής ταξιδιωτικών υπηρεσιών στην Ελλάδα, προχωράμε στο επόμενο βήμα υιοθετώντας κοινή εταιρική ταυτότητα για το σύνολο του δικτύου μας. Έχοντας ολοκληρώσει ένα ευρύ σχέδιο αναδιοργάνωσης του δικτύου, ενίσχυσης του στελεχιακού μας δυναμικού, αναβάθμισης του τεχνολογικού μας εξοπλισμού και σύναψης στρατηγικών συνεργασιών είμαστε σε θέση να προχωρήσουμε στην άμεση επέκταση του δικτύου μας, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό, προσφέροντας ολοκληρωμένα πακέτα και τουριστικές υπηρεσίες σε εξαιρετικά προσιτές τιμές. Στόχος μας είναι η δημιουργία του μεγαλύτερου ομίλου παροχής ταξιδιωτικών και τουριστικών υπηρεσιών στη Ν.Α Ευρώπη, σε ένα ιδιαίτερα δύσκολο και ανταγωνιστικό περιβάλλον”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024