Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΟ ΕΟΤ παρών σε φιλανθρωπική εκδήλωση στο Λονδίνο
Υπό τη διοργάνωση του Life Action Trust

Ο ΕΟΤ παρών σε φιλανθρωπική εκδήλωση στο Λονδίνο

Ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού (ΕΟΤ) επενδύει στην ανάγκη εντατικοποιημένης παρουσίας της Ελλάδας στην παραδοσιακή τουριστική αγορά της Βρετανίας. Έπειτα από…

Ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού (ΕΟΤ) επενδύει στην ανάγκη εντατικοποιημένης παρουσίας της<...> Ελλάδας στην παραδοσιακή τουριστική αγορά της Βρετανίας. Έπειτα από συναντήσεις που είχε ο υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης κ. `Αρης Σπηλιωτόπουλος με σημαντικούς πολιτικούς και επιχειρηματικούς παράγοντες της βρετανικής αγοράς, η Ελλάδα ήταν για ακόμα μία φορά παρούσα σε ένα από τα κορυφαία πολιτιστικά δρώμενα που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στο Λονδίνο.

Ο ΕΟΤ στήριξε ενεργά τη φιλανθρωπική εκδήλωση που διοργάνωσε το Ίδρυμα Δράση Ζωής (Life Action Trust) στη βρετανική πρωτεύουσα, προβάλλοντας με τον τρόπο αυτό το σύγχρονο πρόσωπο του ελληνικού τουρισμού. Επρόκειτο για ένα γεγονός που συγκέντρωσε το ιδιαίτερο ενδιαφέρον της πολιτικής, οικονομικής και επιχειρηματικής κοινότητας της Βρετανίας. Η επιλογή αυτή εντάσσεται στο ευρύτερο πλαίσιο εντατικοποιημένης εξωστρεφούς παρουσίας της Ελλάδας- και κατ`επέκταση του ελληνικού τουρισμού- σε δρώμενα μεγάλης εμβέλειας με στόχο την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη επιρροή των ελληνικών τουριστικών συμφερόντων στους μηχανισμούς διαμόρφωσης της κοινής γνώμης στη Βρετανία.

Ο ΕΟΤ εκπροσωπήθηκε από το γενικό γραμματέα κ. Ηρακλή Βάλβη, ο οποίος δήλωσε τα έξης: «Ήταν μία εκδήλωση που έδωσε τη δυνατότητα σε μένα και τους συνεργάτες μου να έρθουμε σε επαφή με σημαντικούς παράγοντες της βρετανικής τουριστικής αγοράς. Όπως γνωρίζετε, η Βρετανία είναι μία από τις παραδοσιακές αγορές στις οποίες θα έχουμε έντονη παρουσία όλο το επόμενο διάστημα και η παρουσία του ΕΟΤ σε αυτό το πολιτιστικό γεγονός ήταν ένα σημαντικό βήμα προς αυτήν την κατεύθυνση. Επιπλέον, ας μην ξεχνάμε ότι ο φιλανθρωπικός χαρακτήρας του έδωσε τη δυνατότητα να στείλουμε ακόμα ένα συμβολικό μήνυμα στήριξης τέτοιων πρωτοβουλιών. Θα συνεχίσουμε με την ίδια συστηματική δουλειά να στηρίζουμε εκδηλώσεις και γεγονότα που λαμβάνουν χώρα στην βρετανική αγορά- και σε άλλες παραδοσιακές και αναδυόμενες αγορές- ως έναν έμμεσο τρόπο να ταξιδέψουμε παντού το πρόσωπο της Ελλάδας”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024