Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΕκατοντάδες τουρίστες εγκλωβισμένοι στη Σκιάθο
Προορισμός

Εκατοντάδες τουρίστες εγκλωβισμένοι στη Σκιάθο

Όλα τα καταστήματα (τουριστικά, εστίασης κ.λπ.) στην οδό Παπαδιαμάντη, τον κεντρικό δρόμο στην πόλη της Σκιάθου, έχουν πλημμυρίσει.

Λόγω των ανέμων έντασης 7-8 Μποφόρ που επικράτησαν χθες στην περιοχή, οι πτήσεις από/προς το Αεροδρόμιο “Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης” της Σκιάθου πραγματοποιήθηκαν με δυσκολίες, ενώ δρομολόγια της Jet2.com από/προς Μάντσεστερ, Λονδίνο, Μπέρμινγχαμ και Λυντς, της Air Serbia από/προς Βελιγράδι, αλλά και της Ryanair, ακυρώθηκαν.

Σε ανακοίνωσή του, το αεροδρόμιο σημειώνει: “Λόγω των έκτακτων καιρικών φαινομένων ενδέχεται να υπάρχουν διαφοροποιήσεις στις ώρες άφιξης και αναχώρησης των πτήσεων. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινό, θεωρείται σκόπιμο οι ταξιδιώτες να συμβουλευθούν, πρωτίστως την αεροπορική τους εταιρεία και τα ταξιδιωτικά γραφεία, για τυχόν αλλαγές στις προγραμματισμένες πτήσεις”.

Περίπου 300 Βρετανοί τουρίστες έχουν “ξεμείνει” στο αεροδρόμιο, ενώ πολλοί είναι εγκλωβισμένοι στα ξενοδοχεία. Τεράστιο πρόβλημα έχει δημιουργηθεί και στη διαχείριση των κρατήσεων καθώς πολλά ξενοδοχεία -όπως και σε όλο το νησί- δεν έχουν νερό και ηλεκτροδότηση.

Σήμερα τα προβλήματα στο αεροδρόμιο έχουν ομαλοποιηθεί και οι πτήσεις διενεργούνται κανονικά.

Σύμφωνα με την ενημέρωση από τον ΔΕΔΔΗΕ, χθες το μεσημέρι επανηλεκτροδοτήθηκε τμήμα της Σκιάθου.

Στον Άγιο Κωνσταντίνο αποβιβάστηκαν οι 384 επιβάτες του Super Star

Το πλοίο παρουσίασε μηχανική βλάβη -ενώ στην περιοχή έπνεαν ισχυροί άνεμοι, έντασης έως 7 μποφόρ- κατά τον απόπλου του από το λιμάνι της Σκιάθου , με 384 επιβάτες, πλήρωμα 53 άτομα και 104 αυτοκίνητα. Από προχθές το βράδυ, το πλοίο που εκτελούσε το δρομολόγιο Σκόπελος – Βόλος ήταν αρόδου στο λιμάνι της ΑΓΕΤ, για αποβιβάσει τους επιβάτες του στο λιμάνι του Βόλου. Τελικά οι επιβάτες αποβιβάστηκαν στο λιμάνι του Αγίου Κωνσταντίνου και από εκεί θα μεταφέρθηκαν με λεωφορεία στον Βόλο.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024